Nemenka, spalvinga, įvairi ir nuoširdi – taip save apibūdino žurnalistė B.Nicholson. Tiesa, lygiai tuos pačius žodžius ji pritaikė ir kalbėdama apie kulinarinę knygą. Anot Beatos, svarbiausias dalykas yra tai, kad viskas, ką skaitytojai bandys pasigaminti remdamiesi šiais receptais, bus paprasta. Sudėtingų ar itin brangių produktų reikalaujančių patiekalų knygos pirkėjai neras.
Vakaro svečiai ir žurnalistės draugai šmaikštavo, kad autorė visada juos lepino gardžiais patiekalais. Ji negailėdavo nei laiko, nei jėgų ir visus nustebindavo sočia sriuba ar šviežiomis salotomis. Draugai prisiminė ir kitą atvejį: kartą moteris kalakutą lietuviškoms Kalėdoms atsigabeno tiesiai iš Londono, manydama, kad tokio gimtojoje šalyje tiesiog nėra. Žurnalistės knygoje skaitytojai ras lazanijos, balandėlių, troškintų kopūstų ir kitų patiekalų.
„Jei žmogus, įsigijęs mano knygą, pasigamins tuos patiekalus, man tai bus didžiausias įvertinimas ir komplimentas”, – džiaugsmo ašarų neslėpė B.Nicholson.