-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bilietą namo Škotijoje dirbantis lietuvis „išmainė“ į baudą už vairavimą išgėrus

Vyriškis, kuris žadėjo parduoti savo automobilį, kad galėtų susimokėti už kelionę į Lietuvą, vietoj to privalės apmokėti baudą, kurią gavo, kai buvo sustabdytas neblaivus vairuojantis automobilį.
Policininikas
Policininikas / UPPA/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Škotija

26-erių Tomas Lukošius Lerviko šerifo teisme prisipažino du kartus viršijęs leistiną greitį. Vyriškis buvo sulaikytas šeštadienį iškart po vidurnakčio, kai automobiliu skubėjo bankomato link, rašo shetlandtimes.co.uk.

T.Lukošius Škotijos Šetlando salose dirba žuvies perdirbimo įmonėje. Teismui jis teigė ketinęs grįžti į Lietuvą, kad galėtų pasirūpinti besilaukiančia mergina, o ateityje teigė vėl planuojantis vykti dirbti į Šetlando salas.

T.Lukošius šerifui Graeme'ui Napierui teigė radęs automobilio pirkėją ir už 400 svarų sterlingų (apie 1600 litų) žadėjęs nusipirkti bilietus į gimtinę.

Tačiau lietuvis būtent tokią pinigų sumą privalės sumokėti kaip baudą. Be to, jam numatyta atimti vairavimo teisę 18-ai mėnesių. Šis laikotarpis dar gali būti sumažintas iki keturių mėnesių, jei T.Lukošius sutiks lankyti vairuotojų reabilitacijos kursus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius