-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Biplan“ lyderis Maksas Melmanas ragina nebijoti amerikietiškų tradicijų

Lotynų Amerikos ritmų oazėje – naktiniame sostinės kube „Pabo Latino“ – naktį iš penktadienio į šeštadienį netrūko šėlsmo: čia Helovino išvakarėms paminėti skirto vakarėlio metu klubo scenoje pasirodė roko grupė „Biplan“ su gyvo garso programa.
Koncerto akimirka
Koncerto akimirka / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Žiūrovams pasirodžiusi kiek po vidurnakčio, savo muzika grupė išjudino visus. Koncerto metu skambėjo visos populiariausios „Biplan“ dainos: publika vieningai su grupe traukė tokius „Biplan“ hitus kaip „Labas rytas“ ir „Aš nusikirpsiu trumpai plaukus“, vakaro metu buvo galima išgirsti ir naujesnių rokerių kūrinių. Muzikantai itin maloniai bendravo su publika, negailėjo jai pagyrų ir padėkos žodžių. Klube vos telpančius renginio svečius taip pat džiugino ir DJ Aras ir DJ Pasha.

Nepamiršo Helovino atributikos

Lotynų Amerikos ritmais išsiskiriantis klubas „Pabo Latino“ vienai nakčiai tapo tikru helovinišku košmaru: jau vos peržengus klubo slenkstį lankytojus pasitiko milžiniško dydžio lėlė–ragana, visur aplink žybsėjo žvakių liepsnelės, išgąsdinti mėgino išskobti grimasas rodantys moliūgai, o lankytojus aptarnavo įspūdingais blizgiais makiažais pasipuošę barmenai.

Tačiau nors vakarėlis ir buvo skirtas paminėti Helovinui, tradiciniais šventei būdingais kostiumais pasipuošė tik menka dalis klubo lankytojų. Vos vienas kitas vakarėlio dalyvis šiąnakt įkūnijo raganą, zombį, velnią ar net pasipuošė kunigo sutana, o didžioji dalis jų mieliau rinkosi laisvalaikio arba vakarinę aprangą.

Vėlinės linksmintis netrukdo

Pats grupės „Biplan“ lyderis Maksas Melmanas tikino, kad nors amerikietiškoji Helovino šventė Lietuvoje ir nėra smarkiai prigijusi, nevertėtų praleisti progos pasilinksminti. „Mums tenka švęsti visas tokio pobūdžio šventes – tai ir Helovinas, ir Valentino diena, ir kitos. Per jas visada grojame. Jei negrotume, matyt, vistiek atšvęstume. Švenčių niekada nebūna per daug“, – teigė muzikantas.

Pasak M.Melmano, Lietuvoje yra galybė liūdnų švenčių, tad norint švęsti linksmai visai neverta vengti amerikietiškų tradicijų. „Galbūt taip yra dėl lietuvių mentaliteto – mūsų šventės iš tiesų dažniausiai būna liūdnos. Tos pačios vėlinės, daugybė datų, kai ant trispalvės plėvesuoja juodas kaspinas… Nieko čia blogo, kad norime švęsti linksmai“, – tikino grupės lyderis.

Artėjančių vėlinių M.Melmanas prisipažino švęsti neketinąs. „Aš aplankau mirusių draugų, giminaičių kapus, tačiau man nepatinka, kai tai daroma masiškai. Vėlinės panašios į tokią šventę, kai visas miestas traukia į kapines. Nekaip jaučiuosi lankydamas mirusiuosius tokiomis aplinkybėmis, daug mieliau tai padarau kitu metu“, – atviravo muzikantas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius