Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Bitininką Martyną Kaštelianovą M-1 žvaigždės sutuokė su bičių aviliu

Ketvirtadienio popietę Vilniaus senamiestyje, prie Šv. Kotrynos bažnyčios, surengtos nuotaikingos vestuvės – pasiekta akcijos „Jis turi kitą“ kulminacija. Lauke įrengtoje scenoje radijo stoties „M-1“ žvaigždės – Mindaugas Stasiulis, Skaiva Jasevičiūtė, Evaldas Mikalauskas ir kiti – sutuokė Martyną Kaštelianovą. Tiesa, jis vedė ne savo mylimą merginą, bet... bičių pilną avilį.
Skaiva Jasevičiūtė, Mindaugas Stasiulis ir Martynas Kaštelianovas
Skaiva, Mindaugas ir Martynas / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Bene tris savaites radijo stotis M-1 kvietė vyrus prisipažinti, kas gi yra jų „kita meilė“ – daiktas, su kuriuo užsiėmę jie praleidžia daugiausia laiko ir taip „skriaudžia“ mylimąsias. Ketvirtadienio popietę vienas iš prisipažinusiųjų – bitininkas Martynas – buvo sutuoktas su savo mėgstamiausiu daiktu – bičių pilnu aviliu. 

Vestuves jam iškėlė radijo stoties žvaigždės: Mindaugas Stasiulis tapo piršliu, Skaiva Jasevičiūtė – svočia, DJ Evaldas Mikalauskas – vestuvių muzikantu, o Saulius Žvirgždas – metrikacijos darbuotojas. 

Stovėdamas ceremonijos scenoje Martynas juokavo, kad žmoną susirado ir dviejų vaikų susilaukė tada, kai dar nebuvo pradėjęs auginti bičių. Dabar bitininkystė – jo didžiausia aistra, dėl kurios jis vis mažiau laiko skiria šeimai. Ketvirtadienį Martynas sutuoktas su didžiuliu žydru aviliu, papuoštu baltu senamadišku nuometu.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Ceremonijos akimirka
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Ceremonijos akimirka

„Prisiekiu amžinai būti ištikimas šiam spiečiui. Pasižadu vengti bet kokio antikonstituciškumo šeimos rangoje“, – prisiekinėdamas amžiną meilę aviliui sakė jaunikis.

Pamatyti ceremoniją gyvai panoro ne tik keli Martyno draugai, bet ir senamiestyje vaikštinėję praeiviai. 

Šou miesto centre būta išties nuotaikingo: svečiai pakviesti dalyvauti linksmuose žaidimuose, pavyzdžiui, turėjo nenaudodami rankų prie diržo siūlu pririštą tušinuką kuo greičiau įkišti į butelio kaklelį, vaišinami saldainiais, kviesti nusifotografuoti su jaunaisiais. 

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Mindaugas Stasiulis ir Skaiva Jasevičiūtė
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Mindaugas Stasiulis ir Skaiva Jasevičiūtė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius