-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvę Alinos Orlovos ir Aleksandro Pogrebnojaus mylimieji džiaugiasi atradę viens kitą

Kartu penktadienio vakarą festivalyje „Mados infekcija“ apsilankę vis dar dizainerio Aleksandro Pogrebnojaus žmona Salomėja Marcinkevičiūtė-Pogrebnojė ir dainininkės Alinos Orlovos mylimasis fotografas Ignas Maldžiūnas sukėlė apkalbų jūrą.
„Mados infekcijos“ svečiai
I.Maldžiūnas ir S.Marcinkevičiūtė-Pogrebnojė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Praėjusių metų rugsėjo mėnesį poketurių metų draugystės Aleksandras ir Salomėja Vilniaus santuokų rūmuose atšventė nuotaikingas vestuves, tačiau jau gruodį dizaineris prakalbo apie santuoką ištikusią krizę.

Apie tai sužinojo visi gruodžio 16 dieną M.K.Čiurlionio menų mokyklos Šokio teatre įvykusiame A.Pogrebnojaus ir Vidos Simanavičiūtės naujos kolekcijos pristatyme „Pavasaris–Vasara 2011“ susirinkę žiūrovai. Prieš prasidedant kolekcijos pristatymui dideliame ekrane pasirodė Aleksandro išpažintis: „Miela Salomėja. Aš tave labai myliu ir gyventi be tavęs negaliu. Grįžk pas mane. Aleksandras“.

Toks atvirumo gestas privertė publiką ploti ir palaikyti dizainerį šūksniais – pasigirdo raginimai A.Pogrebnojaus žmoną sugrįžti į šeimą. Moteris sėdėjo salėje, nors į renginį atėjo vėluodama.

Panašu, kad dizainerio pastangos susigrąžinti Salomėją buvo bergždžios – mados renginyje moteris šildėsi I.Maldžiūno glėbyje; pora laikėsi susikibusi už rankų ir naujų jausmų neslėpė nuo aplinkinių akių.

I.Maldžiūnas su dažnai įvairiose pasaulio šalyse koncertuojančia A.Orlova pora buvo apie tris metus. Dėl mylimo žmogaus Alina nusprendė kraustytis iš Vilniaus į Kauną.

„Taip, ir man šis miestas labai patinka. Jis man mielas, nes ten dabar gyvenu, šalia – mylimas žmogus. Juk svarbu, ne kur, o su kuo gyveni. Jei supa žmonės, kurie kuo nors domisi, ką nors įdomaus veikia, galima bet kuriame mieste gyventi“, – apie savo persikraustymą į Kauną prieš metus kalbėjo dainininkė. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius