-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Cololo pavėlavo į tiesioginį eterį

Vėlų sekmadienio vakarą LNK televizijos didžiojoje studijoje kilo sumaištis. Likus valandai iki tiesioginio eterio paaiškėjo, kad vienas iš talentų šou „2 minutės šlovės“ komisijos narių negalės dalyvauti laidoje dėl vėluojančio skrydžio iš Turkijos.
Vitalijus Cololo
Vitalijus Cololo / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Laidos kūrėjai reagavo žaibiškai ir į tuščią Vitalijaus Cololo vietą skubiai pasodino ne mažiau populiarią scenos žvaigždę Vilių Tarasovą. Naująjį komisijos narį studijoje susirinkusi publika pasitiko griausmingais plojimais, o viduryje laidos pasirodžius pavėlavusiam Vitalijui, Vilius nė nepajudėjo iš vietos.

„Skridau. Tiesiai iš safario pas jus“, – juokavo Vitalijus, tačiau komisijos senbuviui beliko pasitenkinti žiūrovo vieta. Tiesa, jam buvo suteikta teisė komentuoti savo pavaduotojo komentarus ir vertinimus.

Sekmadienio vakarą „2 minučių šlovės“ kovos aikštelėje užvirė ypatingas mūšis – čia pasirodė net vienuolika dalyvių, tačiau į finalą pateko tik du. Šįkart absoliutaus žiūrovų palaikymo sulaukė kaunietis dainuojamosios poezijos atlikėjas Juozapas Liaugaudas. Įdomiausia, kad pirmą kartą pasirodęs „2 minučių šlovės“ scenoje ir atlikęs šviesaus atminimo maestro Vytauto Kernagio dainą, vaikinas buvo apkaltintas mėgdžiojimu.

„Aš nemėgdžioju Vytauto Kernagio. Mano pavardė yra Liaugaudas. Juozapas Liaugaudas“, – tuomet sakė jis. Šį kartą Juozapas atliko savo kūrybos dainą ir gavęs daugiausiai LNK žiūrovų balsų, nukeliavo į finalą.

Komisijos sprendimu, antroji į finalą pateko mažiausia laidos dalyvė cirko artistė Monika Pranaitytė. Ji atliko ypač sudėtingą akrobatinių triukų pasirodymą. Tokį paprastai atlieka suaugę akrobatai. Monikai scenoje padėjo jos treneris, ilgametis Maskvos cirko artistas Vladas Šeršniovas.

„Aš labai džiaugiuosi, kad tu manęs nenuvylei, kad tu vis augi ir eini teisingu keliu. Aš tavimi labai didžiuojuosi“, – sekmadienio vakarą kalbėjo komisijos narė Violeta Tarasovienė, kuri debiutinėje „2 minutės šlovės“ laidoje pasinaudojo veto teise, po negailestingo žiūrovų nuosprendžio sugrąžindama Monikutę į sceną.

Be šių dviejų naujųjų finalistų, pusfinalius sėkmingai praėjo ir finalo laukia šie dalyviai: akordeonistas Augustinas Rakauskas iš Kauno, guminis žmogus Kiros Hadgu iš Etiopijos, ekstremalieji „Niat Nam“ federacijos mokiniai, Nemenčinės entuziastas Mozė, spalvingieji „Alemandos“ šokėjai, breikeriai iš Klaipėdos „Brigantina“, dambreliu grojantis Egidijus Darulis, šokėjos iš Klaipėdos „Coda“, cirko artistė Rūta Kiverytė, mažoji šachmatininkė Karolina Misiuk, būgnų princesė Erika Rodžiūtė, kurtieji šokėjai Laura ir Ramūnas, Aušrinė ir jos šokio partneris šou Lordis, multiinstrumentalistas Tomas Dobrovolskis ir hip hopo šokėjai iš Kauno „Double one“. Kas bus paskutinis į finalą keliausiantis dalyvis, visą savaitę spręs interneto lankytojai, balsuodami už labiausiai patikusį pasirodymą.

Kitą sekmadienį žiūrovų lauks ypatinga „2 minučių šlovės“ laida, kuri vadinsis „Paskutinis šansas“. Joje savo jėgas išbandys naujokai, o keli iš jų netgi pateks tiesiai į populiariojo šou finalą.

„2 minutės šlovės“ – sekmadienį 19.30 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius