Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

D.Meškauskas: nugyventi visą gyvenimą vienam būtų baisu (nuotraukos)

Skyrybų ir žmonių santykių temos visuomet išlieka aktualios. TV3 laidoje „Kodėl?“ skaudžiais išgyvenimais dalijosi dainininkės Rosita Čivilytė, Nijolė Pareigytė, Vitalija Katunskytė, aktorė Eglė Jackaitė, šokėjas Deividas Meškauskas.
Deividas Meškauskas
Deividas Meškauskas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Į sudėtingą temą gilinosi psichologas Gediminas Navaitis, politikai Vytautas Grubliauskas ir Rimantas Dagys. 

„Santykiuose nėra jokių taisyklių. Deja, dabar žmonės nebeturi atsakomybės jausmo. Kai laukiausi, man net nebuvo toptelėjusi mintis, kad tuometinis mano sužadėtinis galėtų mane palikti. Deja, atsitiko kitaip“, –  teigė dvejas savo skyrybas prisiminusi E.Jackaitė.

Moteris, šiuo metu viena auginanti du vaikus, teigė, kad gyvenime reikia išgyventi etapus, kai būna labai labai sunku. „Tikiu, kad žemėje yra žmogus su kuriuo būsiu laiminga ir kasdienybėje prie puodų“, – tvirtino ji.

Jai antrino ir dainininkė V.Katusnkytė: „Lietuvoje nebėra vertybių. Visą gyvenimą norėjau gyventi tik su vienu vyru. Gaila, bet mano svajonės neišsipildė. Pirmas vyras, gydytojas, mėgo išgerti, tad išsiskyrėme po dviejų metų. Antras vyras – donžuanas, su kuriuo ištvėriau dešimtmetį. Šiandien būti slauge vyresniam už mane vyrui nebenoriu, būti aukle už mane dvigubai jaunesniam irgi ne“.

Neseniai su dainininke Rūta Ščiogolovaite santykius nutraukęs Devidas Meškauskas teigė, kad jų santykiams koją pakišo amžiaus skirtumas.

Kai kuriose situacijoje jaučiausi tarsi mokinys. Bet iš kitos pusės dabar džiaugiuosi: santykiai su Rūta mane labai pakeitė ir subrandino.

„Kai kuriose situacijoje jaučiausi tarsi mokinys. Bet iš kitos pusės dabar džiaugiuosi: santykiai su Rūta mane labai pakeitė ir subrandino“, – teigė jis.

Šokėjas prisipažino bijantis vienatvės. „Nugyventi visą gyvenimą vienam man būtų baisu“, – teigė jis.

„Tu dar jaunas“, – draugiškai pakomentavo E.Jackaitė. Galiausiai seimo narys V.Grubliauskas reziumavo, kad „geriau nugyventi visą gyvenimą vienam, negu visą gyvenimą praleisti su nemylimu žmogumi“.

Diskusijai pakrypus ištikimybės tema, moterų nuomonės išsiskyrė. E Jackaitė teigė, jog galėtų atleisti neištikimybę dėl vaikų, jeigu vyras tikrai labai gailėtųsi.

„Tęsti santykius tik dėl vaikų nematau prasmės“, – prieštaravo N.Pareigytė.

Aktyviai vykusi diskusija palietė ir vienišumo temą. „Gyventi vienai sunkoka, tačiau aš galiu būti labai laiminga ir be vyro“, – patikino R.Čivilytė.

Tad koks gi tas laimingų santykių receptas? Psichologas G.Navaitis teigė, kad labai dažnai porų santykiai pagerėja, kai moteris pradeda skirti daugiau laiko sau, pradeda labiau save mylėti ir savimi rūpintis, tačiau tai nebūtinai tinka visais atvejais.

„Sunku mums kartu, bet sunku ir vienam be kito. Moteris be vyro, arba vyras be moters, tai kaip lagaminas be rankenos: sunku nešti, bet ir išmesti gaila“, – juokėsi laidos dalyviai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius