-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Daina Bilevičiūtė plėšė milijonieriaus Andriaus Šedžiaus kambarius

LNK laida „Kambarių plėšikai“ sulaukė itin garbingų svečių. Savo gyvenamosios vietos apžiūrą patikėjo trys žinomi ir dėmesio nestokojantys vyrai – Seimo narys Andrius Šedžius, Kauno vicemeras Stanislovas Buškevičius ir muzikantas Gaudentas Janušas. Išsirikti viena iš jų teko dainininkei Dainai Bilevičiūtei.
Daina Bilevičiūtė plėšė milijonieriaus Andriaus Šedžiaus kambarius.
Daina Bilevičiūtė plėšė milijonieriaus Andriaus Šedžiaus kambarius. / LNK nuotr.

Pristatydama save, dainininkė neslėpė, kad tapti svetimų butų naršytoja nusprendė ne vien tik dėl savo moteriško smalsumo ar noro pamatyti visus laidos filmavimo užkulisius. Daina šiuo metu vieniša ir visai neprieštarautų jei koks nors ponas paįvairintų jos vienatvę. O kodėl jo nepaieškojus laidoje, kuri kaip tik ir suteikia galimybę surasti savo gyvenimo palydovą.

Laidos kūrėjai užtikrina, kad žinomai dainininkei jokių protekcijų nebuvo daroma. Nors pabuvojusi pirmajame bute, Daina įtarė, kad šiandien jai teks išvysti neeilinius laidos dalyvius.

Kam priklauso prabangūs medžioklės trofėjai, erdvios lovos, vertingos knygos pagaliau kalnai šokolado ir lašinių paltis, aptiktas šaldytuve, buvo galima tik galima tik spėlioti. Kas jie tokie, paaiškėjo pravėrus studijos duris. O kam teko pasirinkto dainininkė, ir padovanoti savo širdį, paaiškės jau šį trečiadienį, 21 valandą, „Kambarių plėšikuose“ per LNK.


 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius