-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainininkė Edita patyrė vandalų išpuolį

Dainininkė Edita Krakauskaitė, taip pat dirbanti Kauno medicinos universiteto klinikų (KMUK) neurochirurginės operacinės seserimi, naujienų portalui 15min.lt papasakojo, kaip ji buvo ištikta šoko po to, kai vandalai suniokojo jos automobilį.
E.Krakauskaitė patyrė šoką išvydusi savo automobilį.
E.Krakauskaitė patyrė šoką išvydusi savo automobilį. / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 1 Vandalai

Su bėdomis dėl laisvų vietų automobiliams KMUK zonoje Edita susiduria jau antrą kartą. Dar vasario pradžioje Genio gatvėje (greta KMUK – aut. past.) neleistinoje vietoje palikusi automobilį Edita skaudžiai nukentėjo, mat minėtos gatvės gyventojai dėl neurochirurginės operacinės sesers ne vietoje palikto automobilio kreipėsi į policiją.

Baigusi darbą Edita savo automobilio neberado, mat šis buvo nuvilktas į aikštelę, kurioje laikomi pažeidėjų automobiliai.Genio gatvės gyventojai yra žvėrys, nes kenkia vairuotojams, nors mes gelbėjame jų ir jų artimųjų gyvybes, – kalbėjo Edita.

Pirmadienį Edita patyrė šoką, kai po ilgiau kaip parą trukusio budėjimo Kauno klinikose ji išvydo savo automobilį, kurį buvo palikusi Genio gatvėje. „Darėme devynias operacijas be sustojimo. Išeinu iš darbo ir matau, kad šįkart vandalai išpurškė dažais lango stiklą, apmėtė akmenimis ir dar radau pėdų ženklus ant kapoto ir bagažinės. Vandalai geniai užpuolė mane“, – įtūžusi E.Krakauskaitė.

„Jie yra žvėrys“

„Kai operacinėje gelbsti žmonių gyvybes, o išėjus po darbo randi dažais apipurkštą automobilį, nusvyra rankos ir nebesinori nieko“, – pasakojo Edita.

Dainininkė piktinosi, kad aplink KMUK nėra nė vienos laisvos vietos jos automobiliui pastatyti. „Genio gatvės gyventojai yra tarsi žvėrys, jie kenkia vairuotojams, nors mes gelbėjame jų ir jų artimųjų gyvybes. Važinėtume į darbą dviračiais, bet jiems taip pat nėra stovų“, – kalbėjo KMUK darbuotoja.

Jaučiasi sužlugdyta

Mergina pasakojo susirinkusi ant kapoto ir greta valytuvų ant stiklo gulėjusius akmenis bei

Asmeninio albumo nuotr./E.Krakauskaitės automobilis atsidūre policijoje.
E.Krakauskaitės automobilį vandalai apipurškė dažais. 

užpurkštus dažus valiusi acetonu. „Jaučiuosi sužlugdyta, labai nemalonu. Automobilį buvau palikusi ilgam, nes dirbau ilgiau nei parą – buvo be proto daug darbo. Praeitą budėjimą laikau „metų budėjimu“, nes pasitaisius orams padaugėjo avarijų bei kitų nelaimingų įvykių, dirbome be atokvėpio“, – kalbėjo Edita ir pridūrė pastebėjusi pėdų žymes ant kapoto ir bagažinės. „Matyt, kažkas išties smaginosi. Man dilgtelėjo širdį, nes dirbu visuomenei naudingą darbą, o žmonės kaip vilkai dėl automobilio vietos visokias negandas išdarinėja tuo metu, kai mes jų draugams ar artimiesiems gelbstim gyvybes“, – kalbėjo atlikėja.

Vieni nuostoliai

Dainininkė sako tik antradienį pastebėjusi, kad nuo akmenų, buvusių ant jos automobilio kapoto ir stiklo, šis liko subraižytas. „Tie akmenys – žvyriniai. Vandalai juos mėtė į mano automobilį. Be to, bevalydama sidabriniais dažais apipurkštą langą acetonu, netyčia užlašinau ant durelių, skystis išgraužė dažus, liko plėmas“, – nuliūdusi dainininkė.

Apie tai, kaip dar vasario mėnesį Genio gatvės gyventojai „nubaudė" Editą, skaitykite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius