Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainius Dimša dėl savo partnerės Karolinos Liukaitytės neklauso gydytojų nurodymų

„Misteris žavusis“ – taip LNK šokių projekto „Kviečiu šokti“ užkulisiuose vadinamas profesionalus šokėjas Dainius Dimša, laidoje šokantis su televizijos orų pranešėja Karolina Liukaityte. Iš tikrųjų, šis žavus, draugiškas, veiklus vaikinas niekada nestoja merginų dėmesio. Tačiau kol kas, rodos, jo širdis priklauso buvusiajai. Su savo mergina, pripažinta Kauno gražuole, „Mis Laikinąja sostine“ Dainius išsiskyrė prieš dvejus metus, bet ji iki šiol turi vietą šokėjo širdyje.
Karolina Liukaitytė ir Dainius Dimša
Karolina Liukaitytė ir Dainius Dimša / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

„Myliu ją tokią, kokia buvo prieš porą metų. Seniai jos nemačiau, ji gyvena Londone, ko gero, pasikeitusi. Ir aš per tuos metus pasikeičiau“, – sako „Kviečiu šokti“ šokėjas Dainius. Dainius atviras – kol kas sunku jam įsimylėti. „Susižavėti – taip, bet super jausmams, super meilei atsirasti dabar būtų sunku, – sako, – be to, merginos nelabai pasitiki šokėjais, nes aplink juos visada sukasi daug panų“.

Dainius neabejingas savo šokių partnerei Karolinai. „Man ji patinka kaip kolegė. Neaišku, ar kas galėtų būti daugiau, nes ji turi draugą, kurį labai myli“, – atvirauja Dainius.

Prieš pat LNK projekto startą šokėjas patyrė traumą – kirviu persikirto pėdą. Kol kas jam labai sunku šokti, o gydytojai reikalauja bent savaitę pailsėti, kad žaizda sugytų. Tačiau Dainius neklauso gydytojų nurodymų.

„Aš negaliu nuvilti Karolinos. Ji taip nori šokti, o aš galiu ir pakentėti. Turime paruošę daug gražių šokių, visai nesinori daryti pertraukos. Gal kaip nors sugis ir šokant“, – savęs tausoti nelinkęs šokėjas.

Per „Kviečiu šokti“ atidarymą Dainiaus ir Karolinos poros pasirodymas buvo vienas įspūdingiausių. Baleto mokyklą prieš keletą metų baigusi ir dabar žurnalistiką studijuojanti Karolina parodė savo kūno lankstumą, demonstruodama sudėtingas choreografines kompozicijas.
„Kviečiu šokti“ su Dainiumi Dimša ir Karolina Liukaityte – jau šį šeštadienį 19 val. per LNK.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius