Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Danielius Bunkus mylimajai Viktorijai Siegel 22-ojo gimtadienio proga įteikė žiedą

Verslininko Danieliaus Bunkaus (40) mylimoji, modelis Viktorija Siegel ketvirtadienį švenčia 22-ąjį gimtadienį. Savo šventę mergina kartu su D.Bunkumi pasitiko Barselonoje. Gimtadienio rytą ji sulaukė ir netikėtos mylimojo dovanos – prabangaus žiedo.
Danielius Bunkus ir Viktorija Siegel
Danielius Bunkus ir Viktorija Siegel / Luko Balandžio / 15min nuotr.

22-ąjį gimtadienį V.Siegel pasitiko Barselonoje, čia ji vieši drauge su savo mylimuoju D.Bunkumi. Gimtadienio rytą mergina savo „Instagram“ paskyroje pasidalijo nuotrauka, kurioje – D.Bunkaus jai įteikta dovana: prabangus žiedas ant bevardžio kairės rankos piršto.

„Su gimtadieniu mane!“ – greta nuotraukos angliškai rašė gražuolė. O gerbėjai netruko suklusti: ar tas žiedas – sužadėtuvių? Juk labai panašus.

Tačiau kad žiedas nėra sužadėtuvių, Žmonės.lt patikino Danielius Bunkus. „Čia yra gimtadienio žiedas. Tai – mūsų šventė, tiesiog gimtadienis“, – kalbėjo verslininkas, nenorėdamas plačiau komentuoti.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Danielius Bunkus ir Viktorija Siegel
Luko Balandžio / 15min nuotr./Danielius Bunkus ir Viktorija Siegel

Jis kategoriškai neigė kalbas apie tai, kad pora galimai susižadėjo. „Nebandome nieko apgauti. Žiedas tikrai nėra sužadėtuvių. Čia – gimtadienio dovana. Kai bus sužadėtuvės, bus kitas žiedas“, – Žmonės.lt sakė D.Bunkus.

Primename, kad pats D.Bunkus spalio pabaigoje taip pat atšventė gimtadienį – jam suėjo 40. Šia proga verslininkas iškėlė puotą Vilniaus centre esančiame viešbutyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius