-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įvertinkite: debiutinio albumo fotosesijoje Julija Jegorova virto šiuolaikine karaliene

Projekto „Lietuvos balsas“ nugalėtoja Julija Jegorova Valentino dieną, vasario 14-ąją išleidžia debiutinį savo albumą „Mano balsas“. Nenumaldomai artėjant šiai dienai, atlikėja savo gerbėjams atskleidžia dar niekur nepublikuotas, moteriškumu pulsuojančias albumo „Mano balsas“ fotosesijos akimirkas, kuriose dainininkė suspindo nauju ir netikėtu amplua.
Julija Jegorova
Julija Jegorova / Edgaro Marozo nuotr.

Trumpa kare šukuosena, dizainerės Julijos Janus specialiai savo bendravardei kurtas stilius – debiutiniame albume Julija Jegorova atrodys visai kitaip nei įprasta. „Pasitelkus 60-ųjų stilių Julijai sukūrėme elegantišką, ypatingą siluetą. O kai kuriose nuotraukose ji primena mažą karalienę, išėjusią pasivaikščioti mieste“, – taip albumo fotosesijos rezultatus apibūdino pati dizainerė.

Dainininkė astkleidžia, kad fotomenininko Edgaro Marozo kurta fotosesija ir išvaizdos pokyčiai atnešė nekasdieniškų pojūčių. Naująją atlikėjos šukuoseną kūręs plaukų stilistas Valerijus Gigevič norėjo, jog ji padėtų atspindėti Julijos vidų, savąjį „aš“, o kartu suteiktų galimybę lengvai eksperimentuoti ir nuolat keistis scenoje.

„Parinkau kare stiliaus šukuoseną, kad dainininkė išsiskirtų iš ilgakasių lietuvaičių būrio. Tiesa, iš pradžių Juliją ištiko šokas, nes visą gyvenimą ji nešiojo ilgus plaukus. Tačiau dabar jau priprato ir iki šiol draugaujame – visai neseniai vėl užsuko pasitrumpinti plaukų“, – džiaugėsi V.Gigevič.

Taip jau sutapo, jog debiutinis albumas pasirodys meilės dieną – vasario 14-ąją. Ta proga šią dvigubą šventę visus mylimus ir mylinčius žmones Julija kviečia paminėti muzikos klube „Tamsta“, kuriame atlikėja ruošia jaukų ir išskirtinį vakarą. „Debiutinis albumas – tai milžiniškas žingsnis į priekį. Tiek pradedančiajam, tiek patyrusiam atlikėjui tai suteikia laimės. Šiuo metu išgyvenu daugybę emocijų – jaučiu vidinę euforiją“, – atviravo Julija. Atlikėja, laimėjusi projektą „Lietuvos balsas“, turėjo unikalią galimybę dirbti su viena didžiausių muzikos įrašų industrijos kompanijų „Universal music“, o  pirmąjį albumą įrašyti jai padėjo „Show Makers akademijos“ komanda.

Muzikos klube „Tamsta“ vasario 14 d. įvyks Julijos albumo pristatymo koncertas su gyva grupe, kuriame galėsite išgirsti ne tik jau pamėgtus ir naujausius Julijos kūrinius, bet ir nostalgiškai brangius muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ hitus bei ypatingus svečių Rositos Čivilytės, Gabrieliaus Vagelio, Bertos Timinskaitės, Giedrės Smolskaitės ir kitų pasirodymus.

Žmonės.lt skaiytotjus kviečiame įvertinti naują Julijos Jeogorvos įvaizdį komentaruose.

Edgaro Marozo nuotr./Julija Jegorova
Edgaro Marozo nuotr./Julija Jegorova

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius