-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Degalų vagys ištuštino Astos Baukutės automobilio baką

Buvusi parlamentarė, aktorė Asta Baukutė antradienį negalėjo atvykti į premjerinės BTV laidos fotosesiją dėl nemalonaus incidento. „Mane apvogė vidury baltos dienos“, – sakė moteris.
Asta Baukutė
Asta Baukutė / BTV nuotr.

A.Baukutė po naujos laidos filmavimo susiruošė į fotosesiją kitame miesto gale, tačiau įstrigo prie Spaudos rūmų Vilniuje.

Naujos BTV pokštų laidos kūrėjai teigė, kad A.Baukutė po filmavimo turėjo drauge su kitais naujos laidos vedėjais: Vitalijumi Cololo, Justinu Jankevičiumi bei Violeta Mičiuliene dalyvauti nuotaikingoje fotosesijoje. Tačiau tik jiems atvykus į fotostudiją laidos rengėjai sulaukė netikėto A.Baukutės skambučio. 

Moteris pranešė, kad ją ištiko nesėkmė. Jos automobilis sustojo viduryje Laisvės prospekto piko metu. A.Baukutė ilgai nesuprato, kas atsitiko jos automobiliui ir kodėl jis niekaip nenori pajudėti iš vietos. Moteris išbandė viską: ir savo vyrui skambino, ir laidos prodiuseriams, ir pati bandė išsiaiškinti, kas gi atsitiko, tačiau nesėkmingai. Tad keletą valandų moteris praleido įstrigusi prie Spaudos rūmų. 

Tik vėliau A.Baukutė suprato, kodėl jos automobilis nejuda – kažkas vidury baltos dienos prie Spaudos rūmų iš moters automobilio pavogė visą benziną. 

Kas galėjo taip akiplėšiškai pasielgti viešoje miesto vietoje, iki šiol neaišku. A.Baukutė dar nenusprendė, ar dėl šio incidento kreiptis į policiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius