-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Deivido ir Natalijos Zvonkų santuoka nutraukta per kelias minutes

Rugsėjo 17-osios rytą Gargžduose įsikūrusiame Klaipėdos rajono teisme padėtas taškas Lietuvos pramogų pasaulyje istorine jau vadinamoje Natalijos ir Deivydo Zvonkų santuokoje.
Natalija ir Deivydas Zvonkai
Natalija ir Deivydas Zvonkai / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Teisėjai Ingai Sakalauskaite sutuoktiniai galvos skausmo nesukėlė – santuoka buvo nutraukta per kelias minutes. Paklausta, ar santuokai nutraukti pakako dvylikos minučių (per tiek laiko neseniai buvo išskirti Edilija Šliauderienė-Geltona ir Marius Šliauderis), Natalija šyptelėjo: „Daug greičiau.“ Apie tai praneša portalas klubas.lt.

Sutuoktiniai į teismą atvyko kartu, o pasibaigus procesui draugiškai nusprendė atsigerti kavos vis dar savo namuose Jakuose.

Beje, skyrybų procesu suinteresuotas buvo ir vienas Lietuvos bankų, tuomet dar sutuoktiniams skyręs nemažą paskolą, už kurią šeima ir įsigijo prašmatnų namą netoli Klaipėdos. Natalija teigė, kad turto dalybų klausimas išspręstas, tačiau plačiau nekomentavo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius