Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dizainerė Julija pristatė kolekciją – „Mano virtuvės matrica“

Kaip žinia, matrica yra stačiakampė elementų lentelė. Matricos naudojamos kompiuterinėje geometrijoje, sukant objektus ar keičiant jų dydį.
Julios Janus kolekcijos modeliai
Julios Janus kolekcijos modeliai / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 2 Virtuvė Mada

Šios elementų lentelės įkvėpta – naujoji „Julia Janus“ kolekcija. Šešių dalių kolekcijai „Mano virtuvės matrica“ dizainerė Julija daugiausiai dėmesio skyrė moderniems, XXI amžiaus drabužių modeliams, netradicinėms medžiagoms, patogumui ir transformacijoms.

Kurdama „Mano virtuvės matricą“ dizainerė taip pat siekė ir naujų technologijų bei gamtos dermės. Tai matyti paėmus bet kurį drabužį – novatoriškas pasiuvimas puošia švelnias, gamtos įkvėptas spalvas, o natūraliems, dailiai krentantiems audiniams įdomumo suteikia ateitį numatancios detalės. Dizainerė teigia siuvusi ne visai įprastus drabužius – tokius, kurie suteiks „druskos ir pipirų” bet kokios moters aprangai.

Julios Janus nuotr./Julios Janus kolekcijos „Mano virtuvės matrica“ modelis
Julios Janus nuotr./Julios Janus kolekcijos „Mano virtuvės matrica“ modelis

„Įsivaizdavome ateities miesto moterį. Dalis jos gyvenimo persikėlė į virtualią realybę, tačiau ji vis tiek siekia išlaikyti artimą ryšį su gamta. Šios šiaurės šalių gyventojos nedomina praeito amžiaus drabužių siluetai, ji siekia efektingos, patogios išvaizdos, vertina kokybę, domisi naujomis technologijomis ir yra socialiai atsakinga. Drabužius kūrėme jai, todėl jie tiks visoms moterims, kurių vertybės ir poreikiai yra panašūs“, – apie kolekciją pasakojo dizainerė.

Kiekviena iš šešių „Mano virtuvės matricos“ dalių yra skirta tam tikrai aplinkai ar progoms. „Valgyk.Skaityk.Miegok“ –  tai šilti, maloniai nešiojami mezginiai, drabužiai iš šilko ir vilnos. Jie skirti būti jaukiuose namuose, kai už lango siaučia pūga.

„Trečia Akis“ – tai laisvalaikio darbužiai, patogūs ir namuose, ir gamtoje, ir net užsiimant joga. „Atgal prie dviračio“ – jaunatviškiausia ir sportiškiausia kolekcijos dalis, „urban“ kultūros ir aktyvaus laisvalaikio mėgėjoms skirti drabužiai.

Kitos trys kolekcijos dalys – rafinuotesnės ir įspūdingesnės. „Dama“ – tai 21 amžiaus elegancija, sukurta pasitelkus kontrastą tarp klasikinių audinių ir futuristinių rūbų formų.

„Trofėjus“ skirtas ryžtingoms ir drąsioms moterims, kurios nori būti pastebėtos ir nebijo novatoriškų audinių ir drabužių modelių. Na, o kokie rūbai slepiasi po „Matrica“ turbūt jau aišku – tai asimetriškų, griežtų formų drabužiai, žvilganti oda, užtrauktukai ir kišenės.

„Kolekciją įkvėpė „kompiuterėjanti“, „skaitmeninzuota“ mūsų kasdienybė. Jaučiu, kad sulauksiu laiko, kai užteks parsisiųsti pyrago nuotrauką ir virtuvės kompiuteris jį atsispausdins 3D formatu. Susirenki iš kelių detalių, kai ką palankstai – ir štai prašau – gero apetito! , – paskutiniąją jos dalį šyptelėjusi apibūdino Julija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius