-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Kaniavos atviras interviu apie išardytas šeimas dėl dabartinės meilės

„Tuo metu mes buvome moralūs ir reikėjo taip elgtis. Galiojo griežta tvarka. Ir kaip čia aš, vedęs vyras, staiga galėjau pamilti ištekėjusią moterį“, – asmeninio gyvenimo duris pravėrė Eduardas Kaniava.
Eduardas Kaniava (kairėje) ir Deivis
Eduardas Kaniava (kairėje) ir Deivis / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Scenos grandas laidos autoriams atskleidė savo meilės istoriją, kaip dėl dabartinės šeimos juodu su žmona išdraskė ankstesnes ir iškentė nelengvą apkalbų ir pasmerkimo periodą. Tuo tarpu šiandien, prabėgus keliems dešimtmečiams nuo tos dienos, pora laimės kupinas dienas leidžia Lietuvos pajūryje, kur turi jaukiai įrengtus namus. Tačiau ar tiesa, kad E.Kaniavos žmona Barbora anuomet turėjo priimti dar vieną nelengvą sprendimą – dėl vyro sėkmės atsisakyti savo karjeros? „Kai norisi geriau. Domus galerija“ kartu su garsaus dainininko šeima praleidusi visą dieną išgirdo ne vieną poros atsakymą, kurį padiktavo tikrų tikriausia meilė, praneša TV3.

Tuo tarpu kita šio pasakojimo herojė – estrados primadona Judita Leitaitė, demonstruodama preciziškai įrengtus savo namus, nevengė klausimų ne tik apie asmeninę bei karjeros laimę, bet ir apie amžinos jaunystės paslaptis. Kas scenoje visada žaviai dainininkei padeda išsaugoti lygią odą ir nepriekaištingas kūno linijas?

„Norite išgirsti mano paslaptis? Norite sužinoti, kodėl gerbėjai man kartais dovana net po dvi mašinas gėlių?“, – valiūkiškai šypsodamasi ji krestelėjo į prabangų minkštasuolį ir pasiryžo atviram pokalbiui su laidos žurnaliste.

Antrasis šeštadienio TV3 laidos „Kai norisi geriau. Domus galerija“ reportažas papasakos apie krepšinio žvaigždės Mindaugo Lukauskio gyvenimą: dangoraižyje įsigytą erdvų būstą, naujutėlaitį visureigį, sėkmę krepšinio aikštelėje ir begalinę meilę žmonai Jurgitai. Tačiau kodėl paklaustas, ar gyvenime jaučiasi laimingas, 30-metis „Lietuvos ryto“ krepšininkas netikėtai prabilo apie ketinimus išvykti iš Lietuvos ir atstovauti užsienio komandai? TV3 žiūrovų šį šeštadienį lauks netikėtai asmeniškas Mindaugo pokalbis apie sporto aukštumas, pinigus, meilę ir svajones.

Atviri pokalbiai apie meilę, namus ir šeimą gyvenimo būdo laidoje „Kai norisi geriau. Domus galerija“ – šeštadienį, kovo 28 dieną, 17.40 val. tik per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius