Tiesiogiai

Kandidatų spaudos konferencijos po pirmo Prezidento rinkimų turoKandidatų spaudos konferencijos po pirmo Prezidento rinkimų turo

Edvardas Žičkus Paryžiuje ėmė interviu iš Charlie Chaplino anūkės Kieros

Ji gimė legendinėje šeimoje, tačiau troško įrodyti pasauliui, kad yra ne tik garsios pavardės nešiotoja. Sulaukusios 23-ejų metų jos vardas jau puikavosi turtingiausių britų pramogų pasaulio įžymybių iki trisdešimties sąrašo antroje vietoje. Jau tuomet gražuolės šviesiaplaukės turtas siekė daugiau nei šimtą milijonų litų. Ateityje jos laukė dar didesnė sėkmė mados ir kino industrijoje. Tai epitetai apie nebyliojo kino karaliaus Charlie Chaplino anūkę Kierą.
Kiera Chaplin ir Edvardas Žičkus
Kiera Chaplin ir Edvardas Žičkus / TV3 nuotr.

31-erių metų pasaulinio garso įžymybė jau pirmadienio vakarą taps TV3 laidos „Gyvenimas yra gražus“ heroje. Aktorę ir modelį laidos vedėjas Edvardas Žičkus kalbino Paryžiuje, kur sulaukusi vos šešiolikos gražuolė pradėjo savo kelią į šlovę.

„Kiera – nepaprastai šiltas, linksmas ir nuoširdus žmogus. Supažindino mudu bendri draugai viename mados vakarėlyje. Jau kitą dieną K.Chaplin sėdėjo prieš mūsų kameras ir atviravo apie savo gyvenimą“, – pažinties su įžymybe detales atskleidžia prodiuseris E.Žičkus.

Ar gimti su garsia pavarde išties reiškia gimti su sidabriniu šaukštu burnoje? Ar žinomų, turtingų ir įtakingų tėvų vaikų genuose užprogramuota sėkmė? O gal priešingai – auksiniam jaunimui reikia kur kas didesnių pastangų, kad aplinkiniams įrodytų, jog savo pačių jėgomis, o ne garsios pavardės dėka, gali pasiekti karjeros aukštumų ir asmeninės laimės?

Išskirtinis K.Chaplin interviu – šio pirmadienio vakarą, 20 val., laidoje „Gyvenimas yra gražus“ .

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius