Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Egmontas Bžeskas ir Reda Gikytė: Ekstremalus sportas? Tik per saugų atstumą!

Muzikos prodiuseris Egmontas Bžeskas su mylimąja Reda Gikyte penktadienio vakarą užuot mėgavęsi vyno taure prie žvakių laiką leido kino teatro salėje. Žinoma pora susigundė išvysti kraują stingdančius snieglentininkų triukus filme „Art Of Flight“.
Egmontas Bžeskas ir Reda Gikytė
Egmontas Bžeskas ir Reda Gikytė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Iš tikrųjų nesame nei ekstremalaus sporto, nei snieglenčių mėgėjai, bet labai įdomu pažiūrėti tai, ką daro kiti. Bet pats jokiais būdais nesu ekstremalas“, – 15min.lt sakė E.Bžeskas. Jam pritarė ir R.Gikytė. „Aš irgi nesu ekstremalė, bet kažkada labai svajojau išmokau čiuožti, taip ir nepavyko“, – šypsojosi ji.

E.Bžeskas tvirtino niekada nenorėjęs noro bandyti snieglenčių ar kokį panašų sportą. „Renkuosi tai, kas yra ramu. Man vienareikšmiškai geriau kaitintis po saule, nei dūkti kalnuose. Tačiau kita vertus, būti po saule man gana įprasta, tad nenuostabu, kad man smalsu, ką žmonės veikia sniege. Kas čia žino, gal kada nors ir mes susigundysime“, – sakė prodiuseris, su R.Gikyte juokaudamas, kad jiedu tokiems užsiėmimams per seni.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius