-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Erika Santos: atvirai apie naują gyvenimą Amerikoje (papildyta lapkričio 6 d.)

Sėkmingai įsikūrusi Jungtinėse Valstijose, saulėtoje Floridoje, verslininkė ir šešių vaikų mama E. Santos tik žurnalui „Privatu!“ papasakojo apie savo dabartinį gyvenimą. Iki soties prisilinksminusi Lietuvoje moteris mėgaujasi laiku, leidžiamu su gausia šeima.
Erika Santos
Erika Santos / Asm. albumo nuotr.

Vardas, pavardė: Erika Santos.
Gimimo data, vieta: 1980 08 30, Kaunas. 30 m.
Šeima: Amerikoje Erika gyvena su lietuviu vyru Linu ir šešiais vaikais, kurių moteris susilaukė su buvusiu mylimuoju iš Portugalijos.
Veikla: verslininkė.

Pirmiausia mums rūpi Tavo sveikata. Ar jau atsigavai po nugaros traumos, patirtos Lietuvoje?

Ačiū, kad paklausei. Jaučiuosi tikrai nuostabiai. Traumos kaip nebūta! Jau pradėjau lankyti sporto klubą. Be to, geriau jaustis padeda ir šiltas Floridos klimatas – čia greičiau viskas pasimiršta (šypteli).

Lietuvos gydytojai Tau griežtai uždraudė avėti aukštakulnius, nes jie neva galėjo pakenkti Tavo sveikatai. Ar dabar vėl kasdien avi mėgstamą avalynę?

Taip, aš ir toliau aviu aukštakulnius. Nors čia galėčiau ir basa lakstyti...

Jau spėjai pasiilgti Lietuvos?

Kad ir kur būčiau, turbūt, kaip ir kiekvienas iš mūsų, pasiilgstu gimtinės, artimiausių draugų, šeimos. Net spalvingo rudens spėjau pasiilgti!

V.Ovadnevo nuotr./Erika Santos
V.Ovadnevo nuotr./Erika Santos

Ar neužplūsta nostalgija prisiminus šokių projektą, kuriame dalyvavai, nors ir neilgai, sėkmingai?

Be abejo, o ypač tada, kai Amerikoje žiūriu laidą „Dance With the Star“ („Šok su žvaigžde“). Įdomu stebėti, kaip dalyviai repetuoja, stengiasi, kaip diskutuoja tarpusavyje ir galiausiai nuostabiai pasirodo. Tikiuosi, likimas dar ne kartą suteiks man progą pašokti.

Kokį jausmą patiri, kai kasryt apkabini vyrą Liną?

Be žodžių (juokiasi)!!!

Ilgą laiką su Linu bendravote tik per atstumą. Ar dabar nekeista, kai vienas kitą matote kasdien?

Nors ir buvome toli vienas nuo kito, tačiau nelabai tarp mūsų jautėsi atstumas. Mes bendraudavome kasdien, po keletą kartų, kalbėdavome apie viską, kas vyksta mūsų gyvenime. Taip pat ir apie ateitį.

Kaip vyras Tave pasitiko Amerikoje?

Nebuvo kažkokių netikėtumų. Didžiausia staigmena buvome mes patys vienas kitam (šypteli)...

Kuo dabar užsiimi Floridoje? Kokia Tavo įprasta diena?

Keliuosi labai anksti ir lekiu į sporto salę. Apie 8 valandą ryto išlydžiu vaikučius į mokyklėlę, o sugrįžusi persirengiu ir skubu į biurą. Stengiuosi kuo daugiau nuveikti, kol vaikai užsiėmę. Nors dažnai nuo kompiuterio neatsitraukiu ir tada, kai visa šeima yra namuose. Artėjant vakarui, norisi su vaikais nuvažiuoti į paplūdimį ar į parką. O kai visi užmiega, kai nebekaitina saulutė, labai mėgstu pasivažinėti dviračiu.

Ar su Tavimi yra visi vaikai, ar kažkuriuos prižiūri jų tėvas Sheu Portugalijoje?

Kol kas ne, bet greitai būsiu su visais savo angeliukais.

Kaip atžalos reagavo į Liną? Ar jis randa bendrą kalbą su Tavo žaviuoju pulkeliu?

Nuostabiai. Jie puikiai sutaria (šypteli).

Prieš išvykdama į JAV, užsiminei, kad netrukus Tave galime išvysti vieno amerikietiško žurnalo viršelyje? Koks leidinys Tave kvietė bendradarbiauti ir apie ką bus interviu?

Šiuo metu susidomėjau nauju projektu „Bellux Fashion Empire“, kuris susideda iš kelių sričių ir pakopų. Tačiau kol nežengiau pirmųjų žingsnių, nenoriu apie tai plačiau kalbėti.

Papasakok išsamiau apie vietą, kurioje gyveni? Kuriame Floridos taške įsikūrei?

Esame apsistoję Tampa Bėjuje. Šiuo metu mano vyrui tai patogiausia vieta verslui, nes Tampa Bėjus – Floridos industrijos centras. Be to, vietos apylinkėse apstu paplūdimių, čia labai graži gamta, o Orlando pramogų parkas ,,Disney World“ ranka pasiekiamas. Nežinau, ar ilgai gyvensime šioje vietoje: pastaruoju metu mes dairomės būsto arčiau Majamio.

„Per pastaruosius Lietuvoje praleistus mėnesius prisilinksminau iki soties. Dabar grįžau prie mėgstamo užsiėmimo – verslo. Be to, kiekvieną laisvą minutę mielai praleidžiu su šeimynėle.“

Įprasta galvoti, kad Florida – Amerikos senukų rojus. Ar iš tiesų ten tik garbingo amžiaus žmonės ir trūksta veiksmo?

Na, veiksmo tikrai netrūksta. Manau, Amerika nemiega 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę. Man patinka toks ritmas! Kad Floridoje galima sutikti garbingo amžiaus žmonių, su jais pabendrauti ir išgirsti jų išmintingų patarimų – tai tik privilegija.
Jei kalbame apie diskotekas, lošimo namus ar kitus malonumus, aš neturiu tam nei laiko, nei noro. Per pastaruosius Lietuvoje praleistus mėnesius prisilinksminau iki soties. Dabar grįžau prie mėgstamo užsiėmimo – verslo. Be to, kiekvieną laisvą minutę mielai leidžiu su šeimynėle.

Kad ir kur nueini, sulauki ypatingo dėmesio. Ar Floridos gyventojai jau spėjo Tave pamilti?

(Juokiasi.) Mane supa šilti, nuostabūs ir simpatiški žmonės. Greičiausiai manyje yra kažkoks magnetas, traukiantis tokius žmones, su kuriais man malonu bendrauti.

Prieš išvykdama prasitarei, kad su bičiule už Atlanto pradėsi mados verslą. Kuo konkrečiai užsiimsite?

Tai mados projektas, kurį kol kas sudaro šešios sritys. Per 2–5 metus planuojame išplėsti šį verslą. Aišku, jei mums kojos nepakiš makroekonominiai pokyčiai.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius