-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Feral“ nariai jungiasi prie pasaulinio „movember“ judėjimo augindami ūsus

Nuo lapkričio 1 dienos visi projekto „Feral“ nariai, su Edgaru Lubiu priešakyje, pirmą kartą gyvenime mėnesiui padės skutimosi priemones į šalį. Visą lapkritį muzikantai augins ūsus, taip prisidėdami prie visame pasaulyje vykstančio judėjimo „movember“, kuriuo siekiama atkreipti dėmesį į vyrams būdingas vėžio formas bei padrąsinti stipriosios lyties atstovus nedelsti.
Grupės „Feral“ nariai prisijungė prie judėjimo „movember“ augindami ūsus
„Feral“ nariai prisijungė prie judėjimo „movember“ augindami ūsus / Tomo Kaunecko („Ciklopo“) nuotr.
Temos: 1 Edgaras Lubys

„Mums visiems tai – nemažas iššūkis, nes nė vienas neįsivaizduojame, kaip atrodysime su ūsais. Ko gero būsime šį mėnesį juokingi ne tik sau, bet ir kitiems. Tačiau nusprendėme surizikuoti ir prisidėti prie „movember“ judėjimo, kuris jau plinta po visą pasaulį,“ – pasakoja „Feral“ lyderis Edgaras Lubys.

Smagi atrakcija – svarbi misija

Kiekvienais metais lapkričio mėnesį skirtingose pasaulio šalyse vyksta judėjimas „movember“. Judėjimo pavadinimu tapo dviejų žodžių – moustache (angl. ūsai) ir november (angl. lapkritis) – junginys. Vyrai augina ūsus, siekdami atkreipti dėmesį į prostatos ir kitas vėžio rūšis, kuriomis serga stipriosios lyties atstovai. „Movember“ taip pat ragina vyrus tirtis, kuo anksčiau diagnozuoti vėžį ir išvengti mirties. Juk sakoma, kad vyrams būdinga delsti kreiptis į medikus.

Pokyčiai – nuotraukose

Prieš „Feral“ prisijungiant prie „movember“ judėjimo, garsus fotografas Tomas Kauneckas („Ciklopas“) užfiksavo grupės narius be ūsų. Lapkričio pabaigoje muzikantų laukia dar viena fotosesija, kurioje jau visi bus „ūsuoti“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius