Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Fergie apie Eveliną Anusauskaitę: ji turi ne tik charizmą, bet ir beprotišką užsidegimą!

Jau pirmadienio vakarą 20.30 val. TV3 laida „Gyvenimas yra gražus“ vienintelė atskleis televizijos žiūrovams pasaulinio konkurso „Avon Voices“ užkulisius ir parodys slapta kamera užfiksuotus jį laimėjusios lietuvės – dainininkės Evelinos Anusauskaitės – asmeninio dienoraščio įrašus.
Fergie
Fergie / Edvardo Žičkaus nuotr.

Kokių vaizdų dainininkė prašė nerodyti jos mamai ir ko reikalavo nefiksuoti patys Niujorke vykusio konkurso organizatoriai? „Šį vakarą visa Lietuva mane pamatys tokią, kokios nėra mačiusi“, – šypsosi 22 metų žvaigždė.

Pastarąją savaitę žiniasklaidoje pasirodė nemažai naujienų apie lietuvės pergalę Amerikoje, tačiau nemažai žinių tebuvo sensacijų besivaikančių žurnalistų pučiami muilo burbulai.

„Jokio milijono aš neparsivežiau ir emigruoti jau ryt – tikrai nesiruošiu“, – bene skandalingiausius gandus skuba paneigti Evelina, žadėdama visą tiesą apie garsųjį konkursą ir pergalę gerbėjams atskleisti jau pirmadienį per TV3.

Edvardo Žičkaus nuotr./Evelina Anusauskaitė
Edvardo Žičkaus nuotr./Evelina Anusauskaitė

Laidos „Gyvenimas yra gražus“ kūrėjas Edvardas Žičkus atvirauja, kad žiūrovai pamatys ne tik kuo ir kaip E.Anusauskaitė net devynias dienas iki didžiojo vakaro gyveno Niujorke, bet ir išgirs pasaulinio garso žvaigždžių, kurias pavyko pakalbinti ant raudonojo kilimo, interviu. Tarp jų – komisijos narė, pelniusi net šešis „Grammy“ apdovanojimus – dainininkė Fergie, britų įžymybė Natasha Bedingfield bei viena populiariausių rusų muzikos scenos žvaigždžių – Valerija.

„Jūsų šalies atstovė turi ne tik charizmą, bet ir beprotišką užsidegimą, vedantį ją pergalės link“, –  sakė Fergie, kurios sėkmės istoriją trokšta pakartoti tūkstančiai pradedančių ir jau nemažų aukštumų pasiekusių talentų.

„Mūsų žiūrovai vieninteliai pamatys tikruosius konkurso užkulisius, be pigių lozungų apie tariamus lietuvės laimėtus milijonus ir nebūtas emocijas“, – garantuoja Niujorke kartu su Evelina savaitę praleidęs „Gyvenimas yra gražus“ vedėjas E.Žičkus, pirmadienio vakarą su TV3 žiūrovais besisveikinsiantis iš „Times“ aikštės.

„Gyvenimas yra gražus“ – pirmadieniais 20.30 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius