-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Fotografas atsitiktinai užfiksavo romantiškas sužadėtuves kalnuose

Amerikietis Melas Reyesas pasirinko itin romantišką vietą, kurioje paprašė savo išrinktosios Jordie Egbert rankos. Ant Vašingtono kalno užkopusi porelė priešais atsiveriantį įspūdingą kraštovaizdį jautėsi lyg būtų vieninteliai šiame pasaulyje, tačiau netoliese buvo ir kitas žmogus, netyčia tapęs romantiškų piršlybų liudininku, rašo „The Daily Mail“.
Sužadėtuvės ant kalno
Sužadėtuvės ant kalno / „Instagram“/Geoffo Parkerio nuotr.
Temos: 1 Sužadėtuvės

Tuo pačiu metu, kai Melas ir Jordie užkopė ant kalno, ant kitos kalno atbrailos gamta grožėjosi fotografas mėgėjas Geoffas Parkeris.

Netikėtai pamatęs ant kelių atsiklaupusį vaikiną, Geoffas nieko nelaukdamas įamžino šią jaudinančią akimirką. Fotografas užfiksavo ir jųdviejų bučinį, kuris patvirtino, jog Jordie sutiko būti Melo žmona.

Fotografas mėgėjas iš Sietlo tuo metu ant kalno buvo užkopęs su savo žmona – jiedu šventė vestuvių metines.

Prireikė vos dviejų dienų, kol jų tapatybė buvo išaiškinta.

„Mano žmona sušuko: ei, pažiūrėk čionai, – pasakojo Geoffas ABC. – Šiek tiek tolėliau pamačiau porelę – padariau kelias nuotraukas, kaip jis jai pasipiršo ir jie pasibučiavo.“

Grįžęs namo Geoffas nusprendė, kad reikia surasti tą laimingą porą ir perduoti jiems nuotraukas. „Mes su žmona tokių nuotraukų neturime. Tai buvo ypatingas ir labai mielas momentas“, – Geoffas teigė manantis, kad jo užfiksuota porelė norėtų turėti jo nuotraukas.

Nuotrauką Geoffas patalpino į „Instagram“ ir „Facebook“ ir paprašė draugų, kad dalintųsi ja, taip tikėdamasis, kad kas nors kažkada atpažins nuotraukoje esančius įsimylėjėlius. Prireikė vos dviejų dienų, kol jų tapatybė buvo išaiškinta.

„Leidau laiką mamos namuose, kai staiga pas mane atbėgo sesuo, – pasakojo Jordie. – Mūsų šeimos draugas, gyvenantis Vašingtone, pastebėjo tą nuotrauką, o ja pasidalijo jo draugas iš Vokietijos, kurio mes nepažįstame.“ Mergina iš karto susisiekė su fotografu.

„Ji parašė man labai mielą laišką ir padėkojo man už nuotraukas ir tai, kad pasistengiau juos surasti, – sakė Geoffas. – Ji sakė, kad verkė visą dieną.“

Ant kalno susižadėję Melas Reyesas ir Jordie Egbert susituokti planuoja spalį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius