Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

G.Baikštytei užtrenktos LTV durys

Aktorei Gražinai Baikštytei, vos tris mėnesius vedusiai LTV sveikinimų koncertą, prieš savaitę buvo užtrenktos televizijos durys. Tačiau kuo neįtiko, ji iki šiol neišgirdo.
Gražina Baikštytė
Gražina Baikštytė / „Scanpix“ nuotr.

„Kelias dienas gyvenu su ta žinia, bet priežasčių, kodėl nebevesiu sveikinimų koncerto, net nežinau. Prodiuseris man nieko konkrečiai nepaaiškino. Jei esu nereikalinga ar nepateisinau vilčių, prodiuseris turėjo tai pasakyti. Ir nesislapstydamas“, – apmaudo neslėpė aktorė, kalbėdama su „TV diena“.

Ji ironiškai šyptelėjo, kad gandų žurnalų neskaito, tad dar nė gerai nežinodama savo atleidimo priežasčių praėjusį trečiadienį internete perskaitė apie savo įpėdinę – buvusią diktorę Reginą Jokubauskaitę.

Iki šiol sveikinimų koncertai televizijose buvo bene ramiausias užutėkis – įsėdai į jų vedėjos kėdę ir šypsaisi eteryje ilgus metus.

„Sveikinimų koncertas yra šiokia tokia kūryba. Jis, kaip vestuvės, buvo ir bus“, – vasarą džiaugėsi LTV sveikinimų koncerto vedėja tapusi G.Baikštytė. Tačiau kaip santuokoje, taip ir sveikinimų koncerte, kartais kyla netikėtų krizių, atsiranda apgaulių ir nuoskaudų. G.Baikštytė „TV dienai“ atvirai prisipažino, kad jaučiasi išduota.

„Jaučiuosi nusivylusi. Šis atvejis – lygiai taip pat kaip su meilužiais. Kai viena pusė turi ką nors pašonėje, antra pusė apie tai sužino paskutinė“, – apibūdino savo jausmus aktorė. Jai liko tik spėlioti: nepatiko tai, kaip ji vedė laidą, ar tai, kad priklauso Naujosios sąjungos partijai.

Drumstai atrodo ir juridinė skyrybų su televizija pusė. G.Baikštytės sutartis galiojo iki gruodžio 31-osios, tad galima būtų skųstis dėl jos nesilaikymo ir reikalauti kompensacijos. Tik moteris tikina to nedarysianti – savi nervai brangesni nei keletas skatikų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius