-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Garsus dizaineris Timas Huttonas sukūrė logotipą lietuviškiems laisvalaikio drabužiams

„Autoplius Fast Lap“ varžybų organizatoriai turi žinių mados departamente. Praėjusiais metais užsimezgusi draugystė su „Gumball 3000“ ralio organizatoriais įgavo prasmę – itin populiaraus renginio dizaineris Timas Huttonas lietuviams sukūrė laisvalaikio aprangai skirtą grafinį dizainą.
Garsus dizaineris Timas Huttonas sukūrė logotipą lietuviškiems laisvalaikio rūbams
Garsus dizaineris Timas Huttonas sukūrė logotipą lietuviškiems laisvalaikio rūbams / Lino Bučinsko nuotr.
Temos: 1 Mada

„Praėjusiais metais padėjome „Gumball 3000“ ralio organizatoriams surengti stotelę Vilniuje. Renginys buvo puikus – tūkstančiai miestiečių grožėjosi impozantiškais superautomobiliais ir jas vairavusiomis žvaigždėmis. Ypač – charizmatišku ir visada linksmu „gelbėtoju“ Davidu Husselhofu, – pasakoja „Autoplius Fast Lap“ varžybų organizatorius Giedrius Čenkus. – Ši draugystė nepasibaigė vienu renginiu. Su britais palaikome draugišką ryšį.“

Visus grafinius „Gumball 3000“ elementus – logotipą, jo adaptacijas, drabužių dizainą – kuria komanda, vadovaujama dizainerio Timo Huttono. „Autoplius Fast Lap“ organizatorių prašymu jis sukūrė specialų „Fast Lap“ logotipą, skirtą laisvalaikio rūbų linijai.

Timas – ryški asmenybė, todėl ir jo kuriamas dizainas apsieina be skandinaviško minimalizmo. Visi „Gumball 3000“ vizualūs objektai yra ryškūs, tvirti ir modernūs. Toks yra ir „Fast Lap“ logotipas.

„Dickies“

„Gavę logotipą, ėmėme ieškoti kur jį panaudoti. Mums šis Timo kūrinys turi didelę reikšmę, todėl jį norėjome naudoti tik ant itin kokybiško rūbo. Užsukome į mūsų draugų „Rugged’n’Raw“ vyrų stiliaus namus ir sprendimą radome lentynoje. Tai – „Dickies“ kompanijos rūbas, kuris pasižymi geru stiliumi, aukšta kokybe ir natūralaus pluošto medžiagomis. Būtent tai, ko ieškojome“, – pasakoja Giedrius Čenkus.

Fotosesija

Unikalų rūbą pristatyti padėjo geri „Autoplius Fast Lap“ bičiuliai – profesionalus dviratininkas Tomas Vaitkus ir profesionalus modelis Gabrielė Donėlaitė. Darbas fotosesijoje Gabrielei buvo anokia naujiena, smagiai praleistas laikas. Tuo tarpu Tomui tai buvo visiškai naujas patyrimas. Bet žvelgiant į rezultatą, jam dirbti modeliui sekasi taip puikiai, kaip ir minti dviračio pedalus.

Šalia dviejų dailių modelių „Autoplius Fast Lap“ į fotosesiją pakvietę dar du gražuolius – 1973 metais pagamintą „Toyota Celica T22“ ir penkiais metais jaunesnį „Datsun 280Z“. Balta „Celica“ puikiai tiko jai, ryškus oranžinis „Datsun“ – jam.

Lino Bučinsko nuotr./Garsus dizaineris Timas Huttonas sukūrė logotipą lietuviškiems laisvalaikio rūbams
Lino Bučinsko nuotr./Garsus dizaineris Timas Huttonas sukūrė logotipą lietuviškiems laisvalaikio rūbams

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius