-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gatvės stilius: džinsas visiems gyvenimo atvejams?

Išties įdomu stebėti mados tendencijų keitimosi procesus, kai dar neseniai šypseną ar net pašaipą kėlę drabužiai staiga tampa šio sezono trokštamiausiais, o neužilgo ir didingai užima jūsų pačių drabužinės pagrindines pozicijas. Mados tendencijos iš tiesų yra veikiamos cikliškumo fenomeno, nes aukštosios mados vienetinių drabužių kūrėjai, formuojantys madingiausias kryptis, kapstosi tiek savo vaizduotėje, tiek ir kostiumo istorijoje, tad nuolat bando apjungti praeities patirtį su ateities idėjomis.
Gatvės stilius
Gatvės stilius / Marijos Palaikytės nuotr.

Matyt, džinso su džinsu derinimo idėja, paverčianti žmogų tarsi amerikietiškosios svajonės vesterno herojumi, galėtų būti priskirta prie tų mistinių, laikas nuo laiko atsikartojančių, tendencijų...

Ir visgi, tenka pripažinti, kad dangaus mėlynės skaistumo džinsiniai marškiniai vėl itin madingi ir aptinkami tiek moteriškosios, tiek vyriškosios mados naujienose.

Negana to, amžinasis mados novatorius – Karlas Lagerfeldas, vis it koks orakulas numatantis, ko reikia mados mylėtojams, siūlo vėl iš naujo pamilti akivaizdžiai kaubojiškos stilistikos derinius.

Kad ir kaip ten bebūtų, manau, nurinkus visus, tik nykioje stepių aplinkoje gyvybiškai svarbius, kutosus ir kniedes, rezultatas bus išties harmoningesnis, lengviau pritaikomas ir ilgiau išliks madingas!

Šilčiausi linkėjimai,
Marija Palaikytė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius