-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gimtadienis be vyrų: Paksienė „baliavos“ su Paulauskiene

Penktadienį 48-ąjį gimtadienį švenčia žinomo politiko Rolando Pakso žmona Laima. Moteris 15min.lt papasakojo, kad gimtadienį švęs mažiausiai tris kartus, o su Jolanta Paulauskiene „pabaliavos“ dviese atskirai.
L.Paksienė džiaugiasi ją mylinčių draugų gimtadienio proga rodomu dėmesiu.
L.Paksienė džiaugiasi mylinčių draugų gimtadienio proga rodomu dėmesiu. / „Scanpix“ nuotr.

Vyrų nebus

15min.lt susiekė su L.Paksiene ir ją pasveikino. „O Jėzus! Na, nieko sau! Labai ačiū, kad mane prisimenat! O iš kur jūs žinot, kad šiandien mano gimtadienis?“ – juokdamasi teiravosi L.Paksienė.

„Na, ateis šiandien vakare geriausios mano draugės, vyriukų nebus, nes darbuose. Mes, moterys, pašvęsim vienos. O su giminėmis švęsiu sekmadienį“, – savaitgalio planus atskleidė žinoma moteris.Dovanų nebus. Jų limitą jau išnaudojau iki 2030-ųjų, – nusiminusi ponia Laima. 

Dovanų iš Pakso negaus

Paklausta, ką gimtadienio proga gavo dovanų nuo vyro Rolando, L.Paksienė tikino šįkart gavusi tik raudonų gerberų. „Gerberos yra mūsų vestuvinės gėlės. Be didelių mandrybių tas mano gimtadienis, nes dovanas jau išnaudojau 10 metų į priekį. Žinot, kai perki didelius dalykus, tai mano limitas išnaudotas yra iki 2030-ųjų. Liko tik gėlės, o gėles gauti irgi labai smagu“, – juokėsi jubiliatė.

Beveik darbas telefonu

Moteris tikino visą penktadienį tiesiog negalinti atsiplėšti nuo telefono. „Sulaukiau labai daug

„Scanpix“ nuotr./Jolanta Paulauskienė
J.Paulauskienė niekuomet nepamiršta ponios Laimos gimtadienio.

sveikinimų. Daugybė žmonių manęs nepamiršo, ištisai skambino, rašė SMS. Taip smagu, žinokite, vadinasi, myli. Matyt, myli, ir viskas“, – džiaugėsi ponia Laima.

Moteris papasakojo, kad sūnus Mindaugas jai dovanojo azaliją vazonėlyje ir tris dėžutes saldainių „Paukščių pienas“. Dėl sūnaus parodyto dėmesio moteris jaučiasi be galo laiminga.

Paulauskienei – išskirtinis dėmesys

Pasiteiravome, ar į ponios Laimos moterišką gimtadienio vakarėlį, vyksiantį penktadienio vakarą, pakviesta ir viena geriausių jubiliatės draugių, garsaus politiko Artūro Paulausko žmona Jolanta Paulauskienė. L.Paksienė tvirtino, kad su ponia Jolanta ji savo gimtadienį švęs atskirai.

„Na, žinot, šiandien gavau SMS sveikinimą iš jos. Jai repeticijos duetuose (LNK televizijos muzikinis projektas „Žvaigždžių duetai“ – aut. past.), nėra taip paprasta ištrūkti. Tai mes atskirai pabaliavosim, kai turės kokį laisvą gabalą laiko. O žinot, ji niekada neužmiršta manęs pasveikinti. Dėl to man labai smagu. Mes visą laiką labai maloniai bendraujame", – pasakojo L.Paksienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius