-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gražuolė Gabrielė Martirosianaitė pasiūlymu uždainuoti nesusiviliojo

Vilniaus universiteto filologijos fakulteto antrą kursą baigianti „Mis Lietuva 2008“ karūną pelniusi Gabrielė Martirosianaitė tvirtai įsitikinusi – dabar jai svarbiausi mokslai, o į pramogų pasaulį panerti visa galva, jei tik norės, dar spės.
Gabrielė Martirosianaitė
Gabrielė Martirosianaitė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Pirmiausias mano vasaros planas – sesija, kuri tęsis beveik visą birželio mėnesį“, – sakė mergina. Gražuolė pridūrė, kad mokslai jai patinka, nes norėtų imtis rašymo ar žurnalistikos, atsidurti „kitoje barikadų pusėje“. Tiesa, ji atskleidė ir turinti svajonę aplankyti Lotynų Ameriką. „Turiu iš konkurso „Mis pasaulis“ likusias labai geras drauges – „Mis Meksiką“ ir „Mis Peru“, kurios labai mane kviečia atvykti. Nežinau, ar šią vasarą, bet kitą tai tikrai pažadu ten nuvažiuoti“, – šypsojosi Gabrielė. Seriale „Moterų alėja“ pasirodžiusi gražuolė teigė, kad mielai darsyk filmuotųsi, bet vasarą tokios veiklos neplanuoja ir artimiausių planų su aktoryste nesieja.

Manau, kad lipti į sceną, dainuoti, šokti turi tie žmonės, kurie išmano šį dalyką. Konkuruoti su draugais, pažįstamais, kurie dabar yra scenoje, man turbūt būtų gėda.Nenorėjo raudonuoti ant scenos

Neretai dailios merginos išmėgina save daugelyje sričių, tačiau aktorės duonos paragavusi Gabrielė, pavyzdžiui, uždainuoti neketina, nors ir pripažino buvusi viliojama tapti dainininke. „Iš tiesų turėjau pasiūlymą, bandė kurtis nauja merginų grupė ir man pasiūlė būti pagrindine jos vokaliste...“ – pasakojo 20-metė. Paklausta, ar kada nors mėgino dainuoti, mergina juokėsi. „Ne! Mane tas pasiūlymas prajuokino, aš manau, kad lipti į sceną, dainuoti, šokti turi tie žmonės, kurie išmano šį dalyką. Konkuruoti su draugais, pažįstamais, kurie dabar yra scenoje, man turbūt būtų gėda. Nemanau, kad dainuosiu. Aišku, negali sakyti niekada, gal mano balsui kas atsitiks ir galėsiu dainuoti“, – juokavo ji.

„Mis Lietuvos“ nepamiršta

G.Martirosianaitė papasakojo nepamirštanti pasidomėti ir artėjančiu Lietuvos gražuolių konkursu. „Tai – tarsi mano laimėto titulo tęstinumas, vis dėl to sakoma, kad „Mis Lietuva“, kaip ir prezidento titulas, prie tavo pavardės išlieka visam gyvenimui. Kalbėjomės su Daiva Anužyte, kad visą gyvenimą galėsim džiaugtis savo titulais ir dėl to, žinoma, seku, kam yra perduodama karūna, koks žmogus išrenkamas. Jau sulaukiau kvietimo dalyvauti artėjančiame konkurse ir tikrai sudalyvausiu“, – sakė ji.

Paklausta, kodėl kai kurios „misės“ kaip ji pati ar Jurgita Jurkutė patenka į televiziją ir žurnalus, o kitos, pavyzdžiui, „Mis Lietuva 2009“ titulą laimėjusi Vaida Petraškaitė ar „Mis Lietuva 2010“ Gritė Maruškevičiūtė – ne, gražuolė turėjo ne vieną atsakymą. „Kalbėjau su renginio prodiusere, klausiau jos kodėl? Juk aš pati jokiam skandale nedalyvavau. Matyt, priklauso nuo to, po kokia žvaigžde gimei, galbūt joms pasiseks ne pramogų versle. Manau, kad Gritė ir Vaida pačios nebuvo suinteresuotos. Juk šiuo atveju gauni šansą ir tik nuo tavęs priklauso, ar jį išnaudosi. Niekas tau ant lėkštutės nieko neatneš. Jei pats kabinsies, pats norėsi, jei užteks ryžto, tik tada kažką turėsi“, – sakė mergina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius