-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Grupė „30 Seconds to Mars“ šį vakarą Vilniuje sulauks gerbėjų staigmenos

Šio ketvirtadienio vakarą Vilniaus „Siemens“ arenoje pirmą kartą į sceną lipsiančių MTV kartos dievaičių „30 Seconds to Mars“ laukia ne tik ypatingas ir šiltas susitikimas, bet ir didžiulė gerbėjų dovana, kurioje sudėtos jiems ištikimiausių Lietuvos gerbėjų („echelonų“) mintys ir darbai.
„30 Seconds to Mars“
„30 Seconds to Mars“ / Grupės arch. nuotr.

„Knygą, pavadinimu „The Mars Book“, įteiksime koncerto metu kaip dovaną. Norime, kad grupė žinotų, jog net ir tokioje mažoje šalyje kaip Lietuva, į kurią atvyksta pirmą kartą, jie turi tikrų fanų, pasiruošusių dirbti dėl savo mylimos grupės. Buvo įvairių pasiūlymų dėl dovanos, tačiau nusprendėme, kad knyga yra vertingiausia, nes, kiek teko girdėti, tokias dovanas grupės vaikinai gauna retai. Be to, prie jos galėjo prisidėti visi norintys“, – sako „Lithuanian Echelon“ prezidentė Lina Ožeraitytė.

Tai bus jau antroji „The Mars Book“ dalis. Esminis pirmosios ir antrosios knygos skirtumas tas, jog į antrąją buvo atrinkti tik geriausi darbai, joje galima rasti aktyviausių narių anketas su jų didžiausiomis svajonėmis ir nuotraukomis, eilėraščius ir kitus tekstus. Antroji knyga tapo tarsi Lietuvos „echelonų“ gyvenimo apžvalga laukiant koncerto, kadangi joje publikuojama gausybė nuotraukų iš įvairių rengtų akcijų.

Prie knygos, kuri pavirto į 70 lapų spalvingą ir dvasingą kūrinį, prisidėjo apie 40 „30 Seconds to Mars“ gerbėjų Lietuvoje. Tuo tarpu pirmoji knygos dalis buvo kur kas mažesnė, ją kūrė tik 15 žmonių.

„Kūrimo procesas prasidėjo dar vasarą, vos tik sužinojome apie „30 Seconds to Mars“ koncertą Lietuvoje. Dabar galiu drąsiai pasakyti, jog labai džiaugiuosi ir didžiuojuosi, kad turime tokių darbščių bei talentingų fanų. Visi, kurie prisidėjo, tai darė su didžiuliu noru ir uždegimu. Mums patiems dabar labai smagu vartant knygą prisiminti visas mūsų susitikimų ir įgyvendintų akcijų akimirkas. Tikimės, kad taip pat smagu ją vartyti bus ir „30 Seconds to Mars“ vaikinams“, – teigia L.Ožeraitytė.

Koncerto laukė 5 metus

Pasak gerbėjų, savo darbais ir dovanomis, kurias grupei įteiks koncerto Vilniuje metu, jie nori atsidėkoti ne tik už „30 Seconds to Mars“ palaikomus šiltus santykius su gerbėjais, bet ir jų kuriamą muziką, kurios dėka ne vienas rado daugybę bendraminčių ir draugų.

Koncerto metu grupę žadama palaikyti ypatingai. Juk jie atvyksta pirmą kartą, o, kaip sako L.Ožeraitytė, Lietuvos gerbėjai jų koncerto savoje šalyje laukė penkerius metus. „Turime plakatų, kuriais palaikysime grupę. Kai kurie žada persirengti kaip įmanoma įdomiau ir, žinoma, pasipuošime grupės atributika. Taip pat planuojame skambant dainai „Alibi“ iškelti savo mobiliuosius telefonus ir taip sukurti daugybės švieselių efektą“, – planus atskleidžia L.Ožeraitytė.

VIDEO: 30 Seconds To Mars - Alibi HD

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius