-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Grupės „Merlin“ lyderis Feliksas Kutka susituokė su Rūta Petrauskaite

Penktadienio pavakarę Vilniaus santuokų rūmuose grupės „Merlin“ lyderis Feliksas Kutka (42) vedė savo išrinktąją, teisininkę Rūtą Petrauskaitę (36).
Feliksas Kutka ir Rūta Petrauskaitė-Kutkienė
Feliksas Kutka su žmona Rūta / Aurimo Šrubėno / Žmonės.lt nuotr.

Vestuvės vyko be jokios pompastikos. Nuotaka vilkėjo kelius siekiančią pilką trikotažinę suknelę, rankose laikė baltų gėlių puokštę. Feliksas išliko ištikimas savo sceniniam roko muzikos atlikėjo įvaizdžiui – pasipuošė baltais marškiniais ir džinsus.

Rūta ir Feliksas drauge jau ne vienerius metus. F.Kutka savo širdies draugę dažnai renginiuose jau pristatydavo kaip žmoną.

„Esame pažįstami jau ne vienerius metus, todėl vestuvės nieko nepakeitė. Esame labai laimingi“, – po ceremonijos portalui Žmonės.lt sakė Rūta. Po santuokos Rūta pasirinko dvigubą pavardę ir tapo Petrauskaite-Kutkiene.

Pasveikinti jaunavedžių atvyko artimieji, draugai ir kolegos. Susirinkusieji prie Santuokų rūmų ilgai neužtruko, po ceremonijos sėdo į automobilius ir išvyko pratęsti šventės.

Laukia šeimos pagausėjimo

Feliksas ir Rūta augina mažametį sūnų Kasparą, kuris gimė 2011-ųjų spalį. Be to, pora ir šiuo metu gyvena smagiomis laukimo akimirkomis, mat portalo Žmonės.lt žiniomis, šeimą rugsėjo mėnesį dar kartą aplankys gandrai.

„Na, dabar nebegalėsime koncertuoti už mažus honorarus. Juk reikia išlaikyti vaikus, kuriems nepaaiškinsi, kad tėtis koncertavo dėl reklamos arba ne už tokį didelį atlygį, kuris jam priklauso“, – liepos pradžioje portalui Žmonės.lt juokavo F.Kutka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius