Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kristinos Ivanovos merginų grupė „Magnit“ keičia pavadinimą: nuo šiol jos – „Kristal“

Grupės „Magnit“ merginos pavasarį nusprendė pasitikti atsinaujinusios. Penktadienio vakarą jos pirmą kartą į sceną žengė pristatydamos nauju sceniniu vardu. Labdaros koncerte „Už vaikystę“ jos debiutavo kaip grupės „Kristal“ atlikėjos.
Grupė „Kristal“
Grupė „Kristal“ / Luko Balandžio / 15min nuotr.

„Grupė „Magnit“ buvo mano ir mano buvusio draugo Aleksandro Broko bendras kūrinys. Jį pradėjome kurti kartu, o kadangi mūsų keliai išsiskyrė ir gyvenime, ir versluose, pasitarę su merginomis nusprendėme atsinaujinti. Reikėjo pokyčių, norėjome įnešti naujų vėjų“, – 15min pasakojo Kristina Ivanova.

Per kelerius pastaruosius metus stipriai keitėsi ir grupės sąstatas, šiandien kolektyvą sudaro penkios narės: grupės lyderė Kristina, Julija Jegorova, Donata Ramanauskaitė, Ingrida Kazlauskaitė ir Laura Navikaitė.

Kadangi Laura šiuo metu atostogauja Kuboje, o Ingrida turėjo kitų planų, labdaros projekto „Už vaikystę“ scenoje merginos pasirodė trise.

„Verčiu naują gyvenimo lapą ir noriu jį pradėti švariai. Nenoriu turėti jokių užsisenėjusių uodegų, norisi pradėti nuo nulio. Nors kita vertus... niekas čia nesikeičia, tik pats pavadinimas“, – 15min kalbėjo Kristina.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Kristina Ivanova
Luko Balandžio / 15min nuotr./Kristina Ivanova

Pavadinimą „Kristal“ grupei ji sugalvojo ne šiaip sau. Esą tai asociacija su geras emocijas skleidžiančiu kvepalų buteliuku. „Naujas pavadinimas, kaip ir kristalas, jis simbolizuoja švarumą, tyrumą. Naują logotipą mums sukūrė belgų dizaineris, menininkas Nikas Baeyensas, jis išpildė mano idėją“, – pasakojo grupė lyderė.

Pasak atlikėjos, kiekvienas logotipe esantis simbolis turi tam tikrą reikšmę, pavyzdžiui, karūna viršuje – tai penkios narės.

Ar naujas pavadinimas atneš ir daugiau pokyčių grupėje? „Kol kas tiksliai pasakyti sunku, tačiau pokyčių dar tikrai bus“, – mįslingai žadėjo Kristina.

TAIP PAT SKAITYKITE: Paramos koncerte „Už vaikystę“ pramogų pasaulio žvaigždės suvienijo jėgas: „Neaukoti – nepadoru“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius