Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Guy Ritchie ieško sau kitos „Madonnos“

Kaip atrodo ideali moteris, britų režisieriaus Guy Ritchie akimis? Liekna, daili, šviesi... ir truputį panaši į buvusią žmoną Madonną.
Guy Ritchie
Guy Ritchie / „Scanpix“ nuotr.

Britų žurnalistai liko be žado, kai G.Ritchie pasirodė su į parankę įsikibusia gražuole Jacqui Ainsley. Nieko neįprasto, kad turtingas ir laisvas vyras mėgaujasi modelių draugija, tačiau išties stebinantis dalykas merginos panašumas į Madonną. 28-erių J.Ainsley iš tiesų primena jaunesnę popkaralienę. Modelis yra pasirodęs tokių kompanijų kaip „Samsung“, „Sunsilk“, „Virgin Atlantic“ ir kitų reklamose.

Pastaruoju metu G.Ritchie pamėgo rodytis lydimas žavių moterų, o jo naujausias pasirodymas paparacams su J.Ainsley turbūt buvo smūgis 21-erių slovakų supermodeliui Michaelai Kocianovai. Dar savaitės pradžioje ji laiminga suokė apie abipusę simpatiją ir 41 metų režisieriaus susižavėjimą jos nosimi.

„Scanpix“ nuotr./Madonna
Madonna

Dailymail.co.uk įsitikinimu, abi pastaruoju metu su G.Ritchie pasirodžiusios merginos yra to paties tipažo kaip buvusi žmona: šviesiaplaukės, panašaus stiliaus, o J.Ainsley – iš akies traukta Madonna, mat panašūs skruostikauliai, smakras, net noris ir antakiai.

Ar tokie sutapimai reiškia, jog režisieriaus širdyje dar rusena šilti jausmai Madonnai? Gali būti, tačiau jis būtų ne pirmasis, besirenkantis į buvusiąją panašias kompaniones. Prieš kurį laiką pasaulis plačiai aptarė Bruce‘o Williso draugystę su aktore Emma Hemming, kuri buvo stulbinamai panaši į buvusią žmoną Demi Moore. Beje, pora susituokė prieš metus.

G.Ritchie nuotraukas su J.Ainsley pažiūrėti galite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius