Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Helen Mirren atrodo tarsi atradusi jaunystės eliksyrą: sunku patikėti, kad aktorei – jau 70 metų!

Britų aktorė Helen Mirren atrodo tarsi atradusi jaunystės eliksyrą: žiūrint į jos nuotraukas sunku patikėti, kad jai – jau 70 metų!
Helen Mirren
Helen Mirren / „Scanpix“/Xposurephotos.com nuotr.
Temos: 1 Helen Mirren

Nors ant raudonojo kilimo aktorė visada atrodo tarsi tikras elegancijos įsikūnijimas, tačiau laisvalaikiu ji mėgsta ir laisvesnę aprangą – kad ir rokerišką stilių, kurio kitos jos amžiaus moterys vengia.

Štai neseniai paparacai nufotografavo Helen Mirren atvykstančią į naujo filmo „Collateral Beauty“ filmavimo aikštelę Niujorke. Į darbą aktorė atvyko puikiai nusiteikusi ir atrodė itin jaunatviškai – jai labai tiko rokeriškas įvaizdis ir, apsirengusi odinėmis kelnėmis ir striuke bei užsivilkusi „Grateful Dead“ marškinėlius, ji tikrai neatrodė perlenkusi lazdą.

„Scanpix“/Xposurephotos.com nuotr./Helen Mirren
„Scanpix“/Xposurephotos.com nuotr./Helen Mirren

Toks garbaus amžiaus aktorės stilius sulaukė daugybės liaupsių ir susižavėjimo kupinų komentarų internete – Helen Mirren gerbėjai negailėjo jai komplimentų.

Atvykusi į „Collateral Beauty“ filmavimo aikštelę aktorė netrukus persirengė į jos personažui skirtus drabužius ir akimirksniu virto elegantiška dama – su ryškiai mėlynu paltu, kurį puošė kailinė apykaklė, ir tvarkingai sušukuotais plaukais.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Helen Mirren
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Helen Mirren

Helen Mirren dramoje „Collateral Beauty“ vaidina kartu su kitomis kino pasaulio žvaigždėmis – Kate Winslet, Keira Knightley, Willu Smithu, Edwardu Nortonu, Naomie Harris ir kt. Ši juosta kino teatrus turėtų pasiekti prieš Kalėdas.

Jūsų dėmesiui – ryškiausios pastarojo meto Helen Mirren stiliaus akimirkos:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius