-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į LNK projektą „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ grįžo Juozas Liesis

Pirmadienio vakarą LNK projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ dalyviai susirinko į generalinę repeticiją. Iki projekto likus 6 dienoms poros su jauduliu ruošėsi didžiajam startui, kuris įvyks šį sekmadienį.
Juozas Liesis su partnere
Juozas Liesis su partnere / Mariaus Žičiaus nuotr.
Temos: 1 Aistra

Tačiau ne visos poros buvo kupinos džiugų nuotaikų. Štai dar prieš renginį paaiškėjo, kad projekto dalyvė Ingrida Kazlauskaitė patyrė traumą, dėl kurios šiuo metu negali repetuoti su savo šokių partneriu Ovidijumi Andriekumi. Visgi pora rankų nenuleidžia, o Ingrida tvirtina, kad netrukus tikrai į projektą grįš.

O štai kitai dalyvei Gintarei Gurevičiūtei gydytojai negaili kritikos. Mat mergina, patyrusi sunkią pėdos traumą, dėl kurios vos nebuvo amputuota galūnė, nepaiso gydytojų draudimų ir yra pasiryžusi suktis ant parketo

Susirinkusiems šokių studijoje dalyviai pademonstravo ištraukas iš savo šokių, o projekto organizatoriai taip pat pateikė siurprizą. Į projektą grįžo iš jo pasitraukęs Juozas Liesis. Nors vyras teigė, kad šokėju niekada nebus, visgi Ingridai Kazlauskaitei pavyko jį perkalbėti. Tiksliau, Juozas pareiškė, kad grįš į projektą, jei kas nors jam iškeps kūgelį. Tad Ingrida taip ir padarė.  

Į studiją buvo įneštas didžiulis kugelis, po kurio J.Liesiui nebuvo kur dėtis. Buvęs „b'avaras“ grįžo į projektą.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius