Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ievą Gervinskaitę konkursui „Mis Pasaulis 2011“ puošia dizainerė Vilija Daugirdaitė-Livija

Lietuvos gražuolė Ieva Gervinskaitė prisipažino, kad konkursas „Mis Lietuva 2011“ jai padėjo įveikti scenos baimę. Tad Ieva tikina gražiausios pasaulio merginos rinkimų nė kiek nebijanti ir itin laukianti.
Ieva Gervinskaitė
Ieva Gervinskaitė. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Paklausta, kaip sekasi ruoštis lapkričio 6 dieną Londone vyksiančiam konkursui, I.Gervinskaitė sakė esanti kaip niekada užsiėmusi: „Darbai, matavimaisi, mokymaisi…“ – vardijo ji.

Ir vis tik pagrindiniu galvos skausmu Ieva įvardijo suknelės pasirinkimą, o pastaroji jau kuriama: „Suknelę kuria dizainerė Vilija Daugirdaitė. Su ja drauge deriname suknelės modelį, galvojame apie spalvą. Dar mokausi makiažo paslapčių, taip pat, kaip pasidaryti šukuoseną. Kadangi „misės“ į konkursus vyksta vienos, mokausi save prižiūrėti ir tinkamai pateikti.“

Kaip atrodys „konkursinė“ suknelė, I.Gervinskaitė neskubėjo atskleisti: „Dar nieko tiksliai negaliu pasakyti. Esame kūrybos procese, taigi kurį laiką tai bus paslaptis.“ Dizainerė Vilija Daugirdaitė-Livija sukneles kūrė ir praėjusių metų „Mis Lietuvai“ Gritei Maruškevičiūtei, kuri mūsų šaliai atstovavo Kinijoje vykusiame pasaulio gražuolių konkurse.

Kaip ir ankstesnių metų tituluotos gražuolės, I.Gervinskaitė susiduria su ta pačia problema – finansavimu. „Tiesioginės finansinės paramos negaunu, tačiau sutinku daug žmonių. Jie sutinka paskolinti suknelių, papuošalų, yra geranoriški ir man padeda. Ruoštis konkursui labai padeda „KristiAna“, – džiaugėsi „Mis Lietuva 2011“.

Prakalbus apie artėjančią grožio šventę Londone, Ieva tikino jos visai nebijanti. „Labai labai labai laukiu! Ir visiškai nebijau – scenoje jau esu buvusi, turiu patirties, todėl nesijaudinu į ją lipdama. Žinau, kad konkurse „Mis Pasaulis 2011” susipažinsiu su įdomiais žmonėmis ir puikiai praleisiu laiką“, – lūkesčius vardijo 21-erių mergina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius