-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ieva Norkūnienė grįžta į televiziją vesti naujos laidos kartu su vyru Adomu ir dukra Adija

Su vyru šokėju Adomu Norkūnu (23) rugpjūtį dukrytės Adijos susilaukusi šokėja, pedagogė Ieva Norkūnienė (33) sutiko grįžti filmuotis į televiziją. Ir ne viena: visi trys tapo naujos LNK laidos vaikams „Atgal į vaikystės miestą“ herojais.
Ieva ir Adomas Norkūnai
Ieva ir Adomas Norkūnai / Viganto Ovadnevo nuotr.

Tai bus vakarietiškos stilistikos projektas: žiūrovai išvys savotišką pasaką, lyg nedidelį filmą. Apie vaikystės miestą, kuriame gyvena karaliai, princai, kepėjai, siuvėjai, kuriame verda gyvenimas ir aptarinėjamos aktualijos.

„Būsime rožinės kepyklėlės savininkai. O kadangi mūsų kepyklėlė – visų miestelio įvykių centras ir karštasis naujienų taškas, visas gyvenimas iš esmės virs aplink mus. Kepyklėlėje nuolat bus pilna vaikų, svečių... Žodžiu, kepsime, virsime ir pirmi sužinosime visas naujienas.  Bet svarbiausia – kad esame kviečiami filmuotis kaip šeima. Mūsų su Adomu dukrytė filmavimo aikštelėje irgi bus. Ar ji pasirodys kadre, ar ne, bus matyti. Bet kad turės gražų lopšį – tai tikrai. Be to, režisierė sutiko sudaryti sąlygas, kad bet kada galėčiau turėti pertrauką, pamaitinti ir pasirūpinti vaiku“, – džiaugiasi moteris.

Daugiau – žurnale „Žmonės“           

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius