-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Interneto sensacija tapusi šokėja Monika Šalčiūtė veržiasi į TV projektus – antros pusės ieškos „Meilės trikampyje“

Kultinis „Meilės trikampis“ po ketverių metų pertraukos vėl grįžta į eterį. Meilės ieškančių dalyvių gretose – ir socialinio tinklo „Facebook“ sensacija tapusi šokėja iš Vilniaus Monika Šalčiūtė.
Monika Šalčiūtė
Monika Šalčiūtė / TV3 nuotr.
Asmeninio archyvo nuotr./Monika Šalčiūtė
Asmeninio archyvo nuotr./Monika Šalčiūtė

Dėl savo išvaizdos, pomėgio pozuoti prieš objektyvą ir meilės šokiams Monika sulaukia nepaprasto dėmesio ir internete, ir realiame gyvenime.

Nors devyniolikmetė sako, kad laisvalaikio beveik neturi, nes savaitgaliais dažniausiai dirba – šoka renginiuose, TV3 projektui „Meilės trikampis“ atrado laiko.

„Vaikinas turėtų būti rūpestingas ir dėmesingas, turėti gerą humoro jausmą, tesėti duotą žodį, skirti laiko man, būti nuoširdus, džentelmeniškas, mokėti mane prajuokinti“, – svarbiausias vaikino savybes „Meilės trikampio“ anketoje vardija M.Šalčiūtė.

Mergina sako, kad mylėti jai dar neteko, o patinkančio vaikino širdį užkariautų tiesiog būdama savimi: „Norėčiau patikti žmogui tokia, kokia esu, be apsimestinių, perdėtų poelgių.“

Pasivažinėjimas su amfibija, plaukiojimas kateriu Neryje, golfas, jodinėjimas, važinėjimasis džipais ir riedžiais, šaudymas iš vinčesterio, duonos kepimas, pramogos vandens burbule ir net pietūs danguje...

Ką iš šių pramogų išbandys Monika, ar sutiks savo simpatiją ir kokias savo charakterio savybes atskleis eteryje, paaiškės TV3 pasimatymų šou „Meilės trikampis“, kurio premjera – jau šį ketvirtadienį, birželio 20-ąją, 21.00 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius