Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Įsibėgėjus pavasariui Liepa Mondeikaitė suskubo pasigražinti

Grupės „Pop Ladies“ merginos Liepa Mondeikaitė, Oksana Pikul ir Katažina Nemycko pirmadienio popietę sukvietė dailiosios lyties atstoves pasimėgauti gurmaniškai paruoštu virtuvės šefo Ruslano Bolgovo maistu, pasiklausyti jų dainų ir išbandyti kosmetikos naujoves.
Liepa Mondeikaitė
Liepa Mondeikaitė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Įsibėgėjus pavasariui, anot merginų, moterys turi dar labiau rūpintis savimi ir paryškinti savo grožį. „Žydėkime kasdien, rūpinkimės savimi, nes tik pasitikėjimu spinduliuojanti moteris bus laiminga ir mylima“, – šypsojosi K.Nemycko.

Tuo tarpu atlikėja Liepa Mondeikaitė ryžosi iškart po dainavimo atsiduoti į grožio specialistų rankas – stebint kitoms moterims, merginai buvo padarytos veido procedūros: makiažo nuvalymas, atgaivinanti  ir jonizuojanti  kaukė, veido masažas.

Po procedūros susirinkusios moterys vienbalsiai nusprendė, kad L.Mondeikaitė atrodo kur kas geriau be makiažo, o tiesiog su švaria, atgaivinta oda. „Jaučiuosi puikiai“, – šypsodamasi pritarė ir pati Liepa.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Oksana Pikul Katažina Nemycko ir Liepa Mondeikaitė
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Oksana Pikul Katažina Nemycko ir Liepa Mondeikaitė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius