Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Išsipildė Algimanto Bubnio svajonė – salono „Yury“ meistras jį pakeitė neatpažįstamai

Tęsiasi konkursas „Pasikeisk“, kuriame dalyvauja išskirtinai tik vyrai. Kandidatai turi siųsti savo nuotraukas su prierašu, kodėl jiems reikalingi pokyčiai. Kompanijos „Philips“ ir populiaraus Vilniuje salono „Yury“ atstovų išrinktam vyrui parenkamas naujas kirpimas, formuojama barzda, taip pat jis gauna vertingą „Philips“ prizą – barzdaskutę ar barzdakirpę.
Algimantas Bubnys ir Antanas Galeckas
Algimantas Bubnys ir Antanas Galeckas / „Pasikeisk“ nuotr.
„Pasikeisk“ nuotr. /Algimantas Bubnys ir plaukų stilistas Antanas Galeckas
Algimantas Bubnys ir plaukų stilistas Antanas Galeckas

Antrasis konkurso „Pasikeisk“ nugalėtojas Algimantas Bubnys – aukšto stoto vaikinas, jo krepšininko ūgis viršija 2 metrus (2,05 m). Dėl savo aukšto ūgio jis nerasdavo tinkamo kirpėjo. Algimantas pasakojo, kad svajojo kirptis būtent „Yury“ salone, daug girdėjo apie čia dirbančių meistrų profesionalumą, tačiau paskambinus – niekada nebūdavo laisvų vietų tuomet, kai jis norėdavo kirptis.

Laiške vyras rašė, kad yra šiek tiek praplikęs, išbandė įvairias priemones, ir labai norėtų, kad „šį minusą pavyktų kaip nors ištaisyti moderniu kirpimu“.

„Yury“ salono meistras Antanas Galeckas keisdamas Algimantą darbavosi pusantros valandos: jį kirpo, dažė plaukus ir net „ataugino“ praretėjusius plaukus akimirksniu. Išvydęs save veidrodyje vyras buvo iš džiaugsmo apstulbęs. Jam labai patiko nauja šukuosena, nauja plaukų spalva. Pasikeitimus A. Bubnys įvertino pačiais aukščiausiais balais, išeidamas pasiėmė meistro kortelę.

„Pagaliau radau tai, ko ilgai ieškojau – puikius specialistus, nuostabią nuotaiką. Dabar lankysiuosi čia nuolat,“ – išeidamas padėkojo Algimantas.

Profesionalių meistro Antano Galecko paslaugų dėka Algimantas pasikeitė ne tik išoriškai, bet ir iš vidaus – jis išėjo labiau pasitikintis savimi, atsinaujinęs ir stilingas vyras.

„Pasikeisk“ nuotr. /Algimantas Bubnys
„Pasikeisk“ nuotr. /Algimantas Bubnys
„Pasikeisk“ nuotr. /Algimantas Bubnys
„Pasikeisk“ nuotr. /Algimantas Bubnys

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius