-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jeanas Claude’as Edorhas: laukiu TOS vienintelės!

Daug žmonių nustemba išgirdę, kiek Jeanui Claude’ui (37) metų. „Kai pasakau, jie išpučia akis, – juokiasi vyras. – Dažniausiai žmonės galvoja, kad man 25–eri. Be abejonės, malonu tai išgirsti, bet aš manau, jog vyras turi būti lyg vynas, t. y. kuo senesnis, tuo geresnis.“
Jeanas Claude’as Edorhas
Jeanas Claude’as Edorhas / Viganto Ovadnevo nuotr.

Visi žino istoriją, kad į Lietuvą atvykai dėl mylimos merginos, kuri, deja, vėliau ištekėjo už kito. Kas Tave privertė čia likti? Dailios lietuvaitės ar skanus maistas?

Didžkukuliai? Taip, ragavau lietuviškos virtuvės patiekalų. Man labai patinka lietuvių gyvenimo būdas. Dievinu Vilniaus senamiestį, gražius ir autentiškus jo pastatus. Jūsų sostinė turi kažkokią užburiančią charizmą. Tai viena iš pagrindinių priežasčių, kodėl likau gyventi Lietuvoje. Žinoma, negaliu nepastebėti, kad merginos čia labai dailios.

Žinau, kad labai norėjai dalyvauti šokių projekte ir vienu metu net neabejojai, jog su organizatoriais dėl šito sutarei. Ar labai nusiminei paaiškėjus, kad nesi kviečiamas į projektą?

Iki šiol nežinau tikrosios priežasties, kodėl manęs nebepakvietė į šokių projektą, nors man pasirodė, kad dėl visko jau buvome sutarę. Nenoriu žvalgytis atgal. Dabar džiaugiuosi, kad dalyvauju „Žvaigždžių duetuose“, o ypač dėl to, jog man padeda trys nuostabios merginos.

Kuriai iš trijų „69 danguje“ merginų labiausiai simpatizuoji? Žmonės šneka, kad Tau patinka Nijolė Pareigytė.

Man patinka visos trys. O jei kažkuriai iš jų simpatizuočiau labiau, šito nei parodyčiau, nei pasakyčiau.

Dažnai lankaisi tėvynėje?

Paprastai dažnai grįžtu į namus, tačiau nuo paskutinio mano apsilankymo praėjo nemažai laiko. Tėvynėje manęs laukia didelė šeima. Netgi labai didelė!.. Mūsų šalyje neįprasta turėti tik vieną brolį ar seserį.

O Tu irgi svajoji apie didelę šeimą?

Aš tiesiog svajoju vieną dieną sukurti šeimą. Kada tai bus, nežinia... Tačiau net neabejoju, kad pajusiu, kai mano gyvenime pasirodys TA moteris. Negaliu skųstis dailiosios lyties atstovių dėmesiu, tačiau bet kokios man nereikia. Laukiu TOS vienintelės! Man labai svarbu nesuklysti renkantis artimą žmogų, nes su juo noriu nugyventi iki gyvenimo pabaigos.

Kadangi atrodai gerokai jaunesnis, atskleisk paslaptį... Plastinė operacija?

Ne, ne (juokiasi)! Esu sudaręs sutartį su viena grožio kompanija, kuri man gamina grožio eliksyrą (juokiasi). Jei rimtai, tiesiog esu sveiko gyvenimo būdo šalininkas. Visą gyvenimą sportuoju. Kadangi dirbu modeliu daugiau nei 17 metų, išmokau sveikai maitintis, prižiūrėti savo kūną.

Stengiesi išmokti lietuvių kalbą?

Aš truputėlį kalbu lietuviškai (šią frazę Jeanas Claude’as pasako lietuviškai, o visas pokalbis vyksta anglų kalba – aut. past.). Moku ir daugiau žodžių, ypač keiksmažodžių, bet čia nieko nuostabaus, nes lietuviai labai mėgsta atvykėlius pirmiausia išmokyti vulgarių frazių, o tik vėliau to, ko iš tiesų reikia (juokiasi).

Ko tikiesi dalyvaudamas projekte „Žvaigždžių duetai“? Kad vieną dieną tapsi ryškiai spindinčia žvaigžde?

Niekas nežino, kaip pakryps mano gyvenimas. Populiarumas man nėra svetimas. Vokietijoje buvau žinomas žmogus, dalyvavau olimpinėse žaidynėse, todėl žmonės mane atpažindavo gatvėje. Be to, ir bendravimas su žurnalistais man ne naujiena. Kadangi sukuosi mados pasaulyje, sportuoju, organizuoju renginius, todėl neįmanoma nepatekti ir į pramogų verslą. Dėmesio man netrūksta ir meluočiau, jei sakyčiau, kad jo vengiu. Tačiau tapti žvaigžde aš nesiekiu. Mano pagrindinis tikslas – smagiai praleisti laiką.
 

Viganto Ovadnevo nuotr./Agnė Šemberienė
Viganto Ovadnevo nuotr./Agnė Šemberienė

Jeanas Claude’as Edorhas ir Agnė Šemberienė: draugai ar meilužiai?

Pramogų pasaulio padangėje sklandė kalbos, kad Jeanas Claude’as ir renginių organizatorė Agnė Šemberienė (29) yra daugiau nei draugai. Tokios šnekos prasidėjo po vieno vakarėlio, per kurį pora neva net nesislapstė nuo bičiulių – esą anokia čia paslaptis, kad Jeanas Claude’as ir Agnė užmezgė romaną. Patirtis rodo, jog ne visais gandais galima aklai tikėti. Kad sužinotume, ar tai tiesa, pasiteiravome paties Edorho, kuris kadaise buvo asmeninis A. Šemberienės treneris.
„Tai melas. Šia tema nenoriu šnekėti“, – griežtai nukerta muzikos projekto dalyvis.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius