-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jurijus Smoriginas: „Esu patenkintas savo figūra“ (papildyta rugsėjo 17 d.)

Dažnai kitus dėl neidealių kūno formų kritikuojantis choreografas J. Smoriginas (56) pakviestas prisidėti prie naujo TV3 šou „Šok ir lieknėk“ komandos. Nė kiek dėl savo figūros nekompleksuojantis vyras per kelis mėnesius storuliams padės atsikratyti antsvorio. Kaip tai padarys Jurijus atskleidė žurnalui „Privatu!“.
Jurijus Smoriginas
Jurijus Smoriginas / Viganto Ovadnevo nuotr.

Jurijau, naujame šou „Šok ir lieknėk“ dirbsite choreografu. Ar iš tikrųjų veiksmingiausia dieta – tai nuolat šokti?

Be jokios abejonės! Su projekto dalyviais dirbsiu 11 savaičių. Be šokių, žinoma, jiems reikės atidžiai stebėti, ką valgo. Neabejoju, projekto pabaigoje visi džiaugsis numetę po 30 ir daugiau kilogramų.
Jei jūs neturite didelio antsvorio, bet norite padailinti kūną, šokiai taip pat gali padėti. Svarbiausia, kad rinktumėtės ne lėtus, o greitus šokius. Tada nereikės jokių dietų!

Tai sakote iš savo patirties?

Taip, dažnai po vasaros, kai ramiai laiką leidžiu kaime, į Vilnių grįžtu apsunkęs. Vėl pradėjus kūrybingai dirbti, lašiniai savaime ima tirpti. Mano darbe nereikia nei bėgioti, nei sunkumų kilnoti. Kad svoris nedidėtų, pakanka šokti, gerai leisti laiką (šypteli).

Pasakykite atvirai, ar norėtumėte nors šiek tiek sulysti?

Esu patenkintas savo figūra. Puikiai žinau, kad senstančiam žmogui negerai mesti svorį. Nenoriu minėti pavardžių, bet Lietuvoje yra daug pavyzdžių, kai žmonės smarkiai sulysta, bet nebūna patenkinti: išryškėja visos raukšlės, veide atsiranda kančia...
Man 56-eri. Aš nesiekiu turėti tokios figūros kaip 26-erių metų vaikinas, kuris natūraliai atrodo gerai. Mano tikslas – nepriaugti svorio. Tai svarbiausia!

Lietuvoje daug garsių merginų, kurios dabar labai sulieknėjo. Aplinkiniai jas net anoreksikėmis vadina. Kaip manote, kokią įtaką jaunoms panelėms daro itin liesos garsios panelės?

Tai didžiulė problema, net nusikaltimas. Mūsų žvaigždės jaunoms panelėms neturėtų rodyti tokio pavyzdžio ir didžiuotis savo liesumu. Dažnai paauglės dar neturi pakankamai proto, kad sveikai viską vertintų. Jaunos dietų besilaikančios mergaitės gali sužaloti save.

Kaip blogą pavyzdį galėčiau paminėti Kristiną Ivanovą, kuri, mano galva, per daug sulieknėjo. Ji atrodo negerai, nesveikai. Jos figūra nebeproporcinga. Todėl, mergaitės ir panelės, nesekite Kristinos pavyzdžiu, o džiaukitės savo kūnu. Nesilaikykite dietų, tik kruopščiai rinkitės maisto produktus ir šokite šokite šokite!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius