-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Justė Arlauskaitė-Jazzu dėl ligos atšaukė koncertą Žagarės vyšnių festivalyje

Penktadienį Žagarės vyšnių festivalyje vykusiame koncerte turėjo pasirodyti atlikėja Justė Arlauskaitė-Jazzu, tačiau ją scenoje pakeitė bliuzo karaliene tituluojama Arina.
Leon Somov ir Jazzu koncertas
Justė Arlauskaitė-Jazzu / Skaitytojo Mariaus nuotr.

Susisiekus su festivalio organizatoriais paaiškėjo, kad atlikėja susirgo ir dėl to negalėjo savo dainomis nudžiuginti Žagarės miesto gyventojus ir svečius.

„Prieš kelias dienas mus informavo, kad atlikėja sunegalavo ir gydytojai jai uždraudė dainuoti. Ilgai nelaukę ėmėmės spręsti iškilusią situaciją ir susitarėme su Arina. Džiaugėmės, kad pavyko viską suderinti ir festivalio lankytojai galėjo mėgautis gera muzika“, – portalui Žmonės.lt kalbėjo viena iš festivalio organizatorių.

Atlikėją sveikatos problemos pradėjo kamuoti mėnesio pradžioje, tuomet buvo atšaukštas liepos 6-ąją Nidos „Prieplaukos vyninėje“ turėjęs įvykti koncertas.

Norėdama atsiprašyti savo gerbėjų Jazzu socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje rašė: „Nepavyko išsigydyti balso, situacija yra rimtesnė, nei atrodė... Gydytojų nurodymu turiu tylėti ir sveikti, kad galėčiau ir vėl jums dainuoti. Darėme viską – dvi dienos ligoninėje, vaistų krūva... Tikėjausi, kad pasveiksiu, tačiau... nelaimės ištinka netikėtai.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius