Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kalpokaitės laukia Lukiškėse

Pirmojo Lietuvoje antrininkų konkurso „Gintarinis atspindys 2009“ filmavime tvyrojo korupcijos šešėlis. Nors filmavimo metu vis buvo sakoma, kad Lietuvos įžymybių antrininkus išrinko komisija, jokios komisijos niekas nematė.
Larisa Kalpokaitė
Larisa Kalpokaitė / Valdo Kopūsto/Scanpix nuotr.

Vienas renginio vedėjų Vytenis Pauliukaitis net atsisakė skelbti vieną nominaciją ir visą atsakomybę perkėlė savo kolegei, renginio vedėjai Larisai Kalpokaitei.

„Esate korumpuoti. Lukiškėse tavęs laukia“, – neištvėrė Vytenis, perduodamas žodį Larisai.

Laimei, viskas vyko balandžio 1-osios proga, be to, kalėjime Vytenis Larisą pažadėjo reguliariai lankyti.

Po LNK surengtų antrininkų apdovanojimų „Gintarinis atspindys“ kol kas niekas nepateko į kalėjimą, nors renginys ir bus nusikalstamai juokingas.

Iš viso buvo išdalintos devynios antrininkų statulėlės „Gintarinis atspindys“.

Balandžio 1-ąją LNK žiūrovai išvys, kaip buvo išrinkti ir apdovanoti „Politiko antrininkas“, „Politiko žmonos antrininkas“, „Dainininko antrininkas“, „Dainininkės antrininkė“, „Aktoriaus ir aktorės antrininkas“, „Būsimojo prezidento antrininkas“, „Šou verslo atstovo antrininkas“ ir „Legendos antrininkas“. Taip pat buvo įsteigta ir speciali nominacija „Viktoro Uspaskicho antrininkas“.

Susipažinti su savo antrininkais atvyko Jolanta Paulauskienė, Kazimira Prunskienė, Algimantas Salamakinas, Rūta Ščiogolevaitė, Antanas Bosas, Šorena, Neringa Čereškevičienė, Ramūnas Rudokas.

Žinomi žmonės mielai šnekučiavosi su į save panašiais žmonėmis, o Rūta Ščiogolevaitė, pamačiusi į save panašią merginą, sakė, kad išsipildė jos svajonė.

„Aš – į koncertą, o Greta galės prižiūrėti mano sūnų“, – juokėsi dainininkė. Tačiau vakaro vedėjas Vytenis Pauliukaitis priminė, kad namuose bus ne tik sūnus, bet ir dainininkės gyvenimo draugas – Deividas.

Stovėdamas šalia savo žmonos antrininkės, buvęs Seimo primininkas Artūras Paulauskas šypsojosi: „Vis dėlto linkiu būti originalioms. Bet balandžio 1-ąją galima ir pasilinksminti“.

„Gintariniame atspindyje“ žiūrovus linksmins Kirkorovas, Vaikulė, dvi katunskytės, nuotakų rūbais vilkinčios „69 danguje“, jaunieji Manto programos „Čiuožki“ pasekėjai, šoks šou baletas „Coda“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius