-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karinai Saulius pasipiršo per Kūčias, o prie altoriaus ves...

Žiniasklaida nekantriai laukia Karinos Krysko ir Sauliaus Skambino vestuvių, tačiau pora tikina, kad šiuo metu dėl gausios veiklos asmeninį gyvenimą „pasidėjo į lentyną“, rašo žurnalas „Žmonės“.
Karina Krysko ir Saulius Skambinas
Karina Krysko ir Saulius Skambinas / „Scanpix“ nuotr.

Saulius, kuris save laiko konservatoriškų pažiūrų žmogumi ir kuriam šeima yra didžiausia siekiamybė, Karinos rankos jau paprašė.

„Galiu pasakyti tik tiek, kad tai įvyko labai seniai. Per Kūčias“, – mįslingai prasitarė Karina ir netrukus pridūrė, kad vestuvėms dar nepasirengusi.

„Mes išties nesame pasirengę – man reikėtų dar bent poros metų... Į šeimą žiūriu labai atsakingai, negaliu elgtis spontaniškai. „Noriu tuoktis, noriu vaikų“, – galiu daug ko norėti, bet ką vėliau su tuo „noriu“ darysiu? Nemėgstu skubotų išvadų ir sprendimų. Ateis laikas, bus ir vaikas“, – sakė dainininkė.

Saulius taip pat neskuba ir tikina, kad reikia pasirūpinti buitimi.

„Mums dar anksti tuoktis, nesame visiškai pasirengę šeimai. Negana to, reikia susitvarkyti buitį, nes vaikai turi ateiti į tokią aplinką, kurioje galėtų augti saugiai“, – vyriškai kalbėjo S.Skambinas.

Įsimylėjėliai tikino, kad vestuvių nuslėpti nesiruošia.

„Čia iš tikrųjų niekur nepasislėpsi. Ir kam slapstytis, jei vis tiek ras, atvažiuos, o nuotraukos pateks į spaudą“, – prasmės nemato Karina. Jai pritaria ir Saulius: „Visa tai tik nereikalingas energijos švaistymas.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius