Metinė prenumerata vos už 7,99 Eur. 15-tos dienos proga!
Prenumeruoti

Karinos Krysko nėštumą neigianti Nijolė Pareigytė svajoja susilaukti sūnaus

Kol „69 danguje“ narė Karina Krysko žaidžia slėpynes su žiniasklaida ir visiems palieka neatsakytą klausimą – laukiasi ji ar ne, Karinos kolegė Nijolė Pareigytė trečiadienio vakarą nėščioms moterims skirtame koncerte prisipažino norinti tapti viena iš nėščiųjų.
Grupė „69 danguje“
Nijolė Pareigytė ir Karina Krysko / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Būkit geros, apkrėskite ir mane šiuo virusu. Būtų visai smagu būti su tokiu balionu“, – nuo scenos žvelgdama į koncertą stebinčias besilaukiančias moteris prisipažino Nijolė. 

Atlikėja pareiškė, kad dabar atėjo jos ir Karinos eilė tapti mamomis (kitos grupės narės Ingrida Martinkėnaitė ir Goda Alijeva jau džiaugiasi motinyste), todėl turbūt teks mesti monetą ir tokiu būdu išsiaiškinti, kuriai pirmai teks patirti nėštumo džiaugsmus.

„Čia daugiau juokai. Burtų tokiu klausimu tikrai netrauksim. Čia jau kaip dievas duos, kaip lems likimas. Galbūt greitai, o gal dar reikės palaukti kokius porą metų“, – po renginio portalui 15min.lt teigė N.Pareigytė.

Nijolė prisipažino, kad pirma norėtų susilaukti berniuko, nes ir pati juo turėjo gimti – buvo labai aktyvi nuo pat mažumės.

„Man labai gražu yra mišri šeimyna, kai auga ir berniukas, ir mergaitė. Tada vaikai šeimoje pasiskirsto darbus. Berniukas neprieis, neapkabins, šilumos neparodys, o mergytė – glausis, yra šiltesnė. Ir to, ir to norisi“, – šypsojosi apie motinystę kalbinama Nijolė.

Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Grupė „69 danguje“
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Karina Krysko ir Nijolė Pareigytė

Trečiadienio vakarą Vilniaus Rotušėje gausiam besilaukiančių moterų būriui koncertavusios „69 danguje“ atlikėjos prisipažino prieš renginį dvejojusios, ar prisidėti prie šios akcijos. Dainininkės teigė suprantančios, jog jų pasirodymas šiame koncerte vėl paskatins kalbas apie Karinos nėštumą. 

„Mes galvojome, ar verta eiti dainuoti į šį renginį, nes po jo prasidės dar daugiau kalbų, bet nenorėjome nuvilti Agnės ( koncerto organizatorės Agnės Zuokienės – aut.past.). Mūsų grupėje – dvi mamos, todėl mes čia ir koncertavome“, – tvirtino N.Pareigytė.

„Tie gandai apie nėštumus ir vestuves aplink mūsų grupę yra rezgami pastoviai. Manau, kad žurnalistai elgiasi netaktiškai, nes, kai žmogus tampa pasiruošęs pasakyti tokią naujieną, jis ima ir pasako. Neli buvo jau aštuonis kartus besilaukianti, Karina jau turėjo tris nesantuokinius vaikus (juokiasi). Manau reikia laukti ir gražiai sulaukti tos naujienos“, – kalbėjo I.Martinkėnaitė.

Į koncertą „69 danguje“ atlikėjos atėjo ne tuščiomis. Po pasirodymo grupė į sceną pasikvietė vaikelio besilaukiančią Nataliją Zvonkę, kuriai įteikė dovaną – kremo nuo strijų ir kitokių preparatų, skirtų greičiau atgaivinti odą ir organizmą po nėštumo.

„Manau, kad natūrali produkcija jai tikrai padės“, – išlikti visada gražiai kolegei N.Zvonkei linkėjo N.Pareigytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius