-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kastujeva: „Mano šeima išgyvena košmarą“

Rusijos kalėjime sėdinčio vilniečio milijonieriaus Vadimo Kastujevo žmona Veronika iki šiol gyvena tartum siaubo filme.
Veronika Kastujeva
Veronika Kastujeva / „Scanpix“ nuotr.

Paklausta, kaip jaučiasi, kad vyras iki šiol sėdi už grotų ir yra įtariamas milijoninio kyšio reikalavimu, verslininko sutuoktinė Veronika kalbėjo liūdnai: „O kaip jūs manote? Išgyvenu košmarą!“

Kasdien laukia grįžtant

Moteris dienraščiui L.T. prisipažino, kad žinios apie vyro paleidimą laukia kasdien. „Kiekvieną dieną laukiu ir tikiuosi, kad jis bus paleistas ir grįš į šeimą“, – atviravo V.Kastujeva. Ji išsidavė, kad sutuoktinis artimiausiu metu turėtų būti paleistas ir grįžti į Lietuvą. Kada tai bus, plačiau komentuoti nepanoro.

Kiekvieną dieną laukiu ir tikiuosi, kad jis bus paleistas ir grįš į šeimą. Suimtas už kyšio reikalavimą?

Turtais garsėjantis verslininkas su dar keturiais įtariamaisiais šių metų birželio mėnesį buvo suimtas už, kaip įtariama, pusantro milijono eurų (apie 5mln. 250 tūkst. litų) kyšio reikalavimą.

Pinigų V.Kastujevas su dar vienu Lietuvos piliečiu ir dviem Rusijos vidaus reikalų ministerijos, Kovos su organizuotu nusikalstamumu ir terorizmu departamento operatyvininkais esą reikalavo iš „Inkredbank“ viceprezidento ir ledo ritulio klubo „Spartak“ vadovo Piotro Čuvilino. Manoma, jog kyšį bankininkas turėjo sumokėti už tai, kad jo atžvilgiu būtų nutrauktas tyrimas dėl pinigų plovimo.

L.T. info

Po V.Kastujevo suėmimo Maskvoje ir įtarimų kyšio reikalavimu problemų turėjo ir garsiausias Lietuvos futbolo klubas Vilniaus „Žalgiris“, mat verslininkas buvo pagrindinis jo rėmėjas. „Žalgirio“ žaidėjai kelis mėnesius negavo atlyginimų, o klubo valdyba priėmė sprendimą, kuriuo futbolininkams ir komandos darbuotojams buvo pasiūlyta ieškotis naujo darbo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius