-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Katažina Zvonkuvienė nustebino Deivydą Zvonkų: 37-ojo gimtadienio proga išsivežė į Barseloną

37-ojo gimtadienio proga savo vyrui Deivydui Katažina Zvonkuvienė paruošė ypatingą staigmeną: nė žodeliu neužsiminusi apie savo planus suorganizavo jiedviem kelionę į Barseloną. Žinią apie trumputes atostogas dainininkė mylimajam pranešė šventės išvakarėse, susikrauti lagaminus Deivydui teko vos per kelias valandas.
Deivydas ir Katažina Zvonkai
Deivydas ir Katažina Zvonkai lėktuve, pakeliui į Barseloną / Asmeninio albumo nuotr.

Į Barseloną, Ispaniją, Deivydas ir Katažina Zvonkai išvyko trečiadienio vakarą – dieną prieš D.Zvonkaus gimtadienį. „Kas jo laukia, Deivydas sužinojo trečiadienį paryčiais, kai grįžo iš koncerto. Planavau jam visai nieko nesakyti iki pat skrydžio, bet vėliau pagalvojau – o maža ką... Palikau šiek tiek laiko susitvarkyti reikalus, nudirbti darbus, pasiruošti, kad galėtume ramiai išskristi“, – bendraudama su Žmonės.lt juokėsi Katažina. 

Žinią apie kelionę ji savo vyrui pranešė neįprastai, tik visų detalių atskleisti nenori. „Nebuvo taip, kad tiesiog palikčiau bilietą ant stalo ir laukčiau, kada pamatys – viską paruošiau kaip reikiant! Tačiau Deivydas žino, kad geriau jau manęs naktį nežadinti, todėl pirminės jo reakcijos ir nemačiau. Kitas žmogus gal pultų žadinti ir dėkoti, bet Deivydas manęs pasigailėjo... Užtat ryte gavau žinutę, kad jis mane labai myli. Kartais daugiau net nereikia nieko sakyti. Žinau, kad bet koks mano dėmesys jam yra dovana“, – džiaugėsi atlikėja.

Asmeninio albumo nuotr./Deivydas ir Katažina Zvonkai
Asmeninio albumo nuotr./Deivydas ir Katažina Zvonkai pakeliui į Barseloną

Pasirodo, apie tokį mažytį pabėgimą su mylimuoju K.Zvonkuvienė svajojo jau ilgą laiką. „Seniai svarsčiau, kad mudviem pats metas pakeisti aplinką. Per daug dirbame, pavargstame, o ypač Deivydas – mūsų šeimos galva... Todėl sugalvojau, kad kelionė, dėmesys ir buvimas kartu – daug geresnė dovana, nei koks daiktas, kurį vėliau padėsi ant lentynos ir tiek“, – atskleidė.

Kodėl Barselona? „Anksčiau kalbėjome, kad būtų smagu pakeliauti, kol dar galime sau tai leisti: esame jauni, neturime vaikų. Rinkdama kelionę galvojau, kur abu nesame buvę ir ką norėtume pamatyti“, – priežastį įvardijo dainininkė. Pridūrė apgailestaujanti, kad šįkart išvyksta vos kelioms dienoms – taip norėtųsi paatostogauti ilgiau, tačiau darbai neleidžia. Bet vis tiek nepaprastai džiaugiasi: juk pailsės, pamatys kažką naujo. 

Asmeninio albumo nuotr./Deivydas ir Katažina Zvonkai
Asmeninio albumo nuotr./Deivydas ir Katažina Zvonkai pakeliui į Barseloną

Ką Barselonoje vertėtų pamatyti, K.Zvonkuvienė jau žino: paklausinėjo kolegės Liepos Mondeikaitės, kuri svečiame mieste atostogavo su sužadėtiniu. „Visada paprasčiau, kai gauni patarimų iš ten jau buvusio žmogaus. Smagiau važiuojant iš anksto žinoti, ką nori pamatyti, o ne eksperimentuoti. Nors kiekvienas pats žino, kaip jam geriau keliauti. Aš išklausiau Liepos nuomonę ir, manau, jos patarimai man pravers“, – tikino Katažina. 

O smalsuolius ji skuba nuraminti: ne, ši kelionė – dar ne Zvonkų medaus mėnuo. Bet tokia kelionė irgi bus. „Mūsų medaus mėnuo truks visą gyvenimą, bent jau taip norėčiau. O povestuvinė kelionė bus, vėliau. O dabar kelionės proga – gimtadienis“, – šypsosi K.Zvonkuvienė. 

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Deivydas ir Katažina Zvonkai
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Deivydas ir Katažina Zvonkai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius