-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno milijonierius Ugnius Kiguolis: „Gera barakuda moka nuslėpti, kad jai reikia tik pinigų”

Trečiadienio vakarą LNK laidoje „Karamelinės naujienos“ garsūs Lietuvos verslininkai prabils apie tikrą ir nupirktą meilę. Tiksliau, apie barakudas, kurios turtingiems vyrams pačios kariasi ant kaklo ir visokiais būdais stengiasi įtikti, mainais reikalaudamos bent jau firminių skudurų, brangių automobilių, gražių namų bei kelių tūkstantėlių per mėnesį grynais. Daugelis barakudas smerkia, niekina ir keikia. Vadina amoraliomis šeimų ardytojomis.
Ugnius Kiguolis su žmona Jurgita
Ugnius Kiguolis su žmona Jurgita / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Ugnius Kiguolis

Tačiau  žinomi  Lietuvos vyrai laidoje stos būtent į barakudų pusę. „Barakuda yra Dievo sutvėrimas. Čia vyrai kvaili, kad galvoja „aš tą turėjau, aną turėjau“. O iš tiesų – moteris valdo vyrus“, – sakys milijonierius Vladimiras Romanovas.
Kitas Kauno milijonierius Ugnius Kiguolis tvirtins, kad žodis barakuda be reikalo turi neigiamą reikšmę. „Kiekviena moteris nori, kad jos gyvenimas būtų aprūpintas, nejaustų nepritekliaus. Tad natūralu, kad jos ieško vyro, kuris tai galėtų užtikrinti“, – sakė Ugnius. 

Labai jauna, graži, savimi pasitikinti pupytė ir beveik dvigubai  vyresnis,  į tėvus tinkantis  turtingas  verslininkas.  Toks vaizdelis šiais laikais itin dažnas ir naktiniuose klubuose, ir vadinamuosiuose elito vakarėliuose.  Daugelis neabejoja, barakudos  – tai tarsi koks naujas  amatas. Santykiai, grįsti ne jausmais, o asmenine nauda.  

Užsienyje specialiai barakudoms netgi kuriamos mokyklos. O Lietuvoje, vejantis madą,  organizuojami kursai, kuriuose dėstomas vyrų viliojimo menas.  „Gera barakuda, kuri mokosi tokiose mokyklose, yra tokia, kurios realiai niekaip nepavadinsi barakuda. Tose mokyklose išmoko, kaip prieiti prie turtingo žmogaus, kad jis nepajaustų, jog iš jo norima pinigų“, –  pasakojo Ugnius Kiguolis.

LNK laida „Karamelinės naujienos“  – trečiadienio vakarą, 20.55 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius