-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kitas“: kaip saldžiabalsis Gintaras meilės ieškojo

Aistringiausias vasaros pasimatymų šou „Kitas!“ nenustoja stebinti dalyvių išradingumu. Šiandien čia dalyvaujantis gražuoliukas Gintaras tik atrodo mielas ir saldus. Tačiau penkioms kandidatėms į jo širdį Gintaras paruošė ne kiekvienam priimtinus išbandymus.
Realybės šou „Kitas“ dalyvės
Realybės šou „Kitas!“ dalyvės / Laidos stopkadras

Šou dalyvaujančios panelės taip pat ne iš kelmo spirtos – tai penkios stulbinančio grožio „Hatoros“ šokėjos iš Klaipėdos!

Laidos stopkadras/Realybės šou „Kitas“ dalyvis Gintaras
Realybės šou „Kitas!“ dalyvis Gintaras su mergina

Pirmajai panelei Gintaras pasiūlys išsimaudyti ežere. Mergina turės rinktis – maudytis su rūbais, maudytis be rūbų ar tiesiog pasiduoti ir būti „iškituotai“. Antrajai dalyvei Gintaras paruoš kur kas švelnesnį išbandymą, tačiau mergina kažkodėl jo labai pabūgs. Kitai kandidatei vaikinas surengs dainavimo čempionatą, tik ar panelė sugebės dainuoti taip pat gražiai, kaip ir Gintaras? Tačiau šio lovelaso išbandymų maratoną vainikuos kulinarinė užduotis – išdarinėti ką tik sugautą karpį.

Ar tarp dailių ir gležnų šokėjų atsiras bent viena, kuri išdrįs tai padaryti? Visi atsakymai – pirmadienį neįtikėtiname pasimatymų šou „Kitas!“ 21 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius