-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kitas!“: seksualių panelių kovos dėl Pauliaus širdies

Populiariausiame vasaros pasimatymų šou „Kitas!“ dalyvaujantis gražuoliukas Paulius ieško išsvajotosios šviesiaplaukės žaliaakės. „Ieškau tokios, kurios man pavydėtų visi draugai“, – atrankos kriterijais dalinasi Paulius.
Laidos „Kitas!“ akimirka
Laidos „Kitas!“ akimirka / LNK nuotr.
Temos: 1 „Kitas!“

Laidos kūrėjai Pauliui parinko ne iš kelmo spirtas gražuoles. Pirmoji nenuorama Dovilė nesiruošė tenkinti visų Pauliaus užgaidų. Ji pati turi ne ką mažiau griežtus vaikinų atrankos kriterijus.

„Nekenčiu vaikinų plaukuotomis rankomis, krūtine ir ūsais“, – pasakoja Dovilė. Tačiau kaip Dovilė sugebės nustebinti Paulių?

Antroji mergina Alina gerokai išsigąs Pauliaus užgaidų. Alinai teks ne tik pašokti, bet ir atlikti juokingai sudėtingas sportines užduotis. Tačiau netrukus Paulius pasimes tarp įspūdingai atrodančių pasimatymų šou „Kitas!“ dalyvių. Iš autobusiuko išlipusi Džiuljeta savo apvalumais apstulbins Paulių. Tik ar ji taps šio lovelaso išrinktąja?

Kokias užduotis Paulius pateiks dalyvėms ir kuri iš jų atitiks Pauliaus kriterijus, pamatysite jau pirmadienį aistringiausiame vasaros pasimatymų šou „Kitas!“ 21 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius