-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Krepšinio turnyre – žinomi veidai, reperių dainos ir merginų šokiai

Šeštadienio popietę krepšinio fanai rinkosi į Kauno „Žalgirio“ areną. Gausi žiūrovų minia stebėjo Karaliaus Mindaugo taurės turnyro pusfinalį, kuriame iš pradžių susikovė Panevėžio „Lietkabelis“ prieš Utenos „Juventus“, o vėliau – Kauno „Žalgiris“ ir Prienų-Birštono „Vytautas“. Turnyro nepraleido ir žinomi žmonės.
Ironvytas, Gintarė Songailė, Anna Douka
Ironvytas, Gintarė Songailė, Anna Douka / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Rungtynių pertraukų metu krepšinio aikštelėje netrūko pramogų. Krepšinio fanai stebėjo ne tik intriguojančias rungtynes, bet ir stulbinamus šokėjų ir reperių pasirodymus.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Brolių Lavrinovičių žmonos
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Tatjana Lavrinovič ir Edita Lavrinovič

„Žalgirio“ arenoje koncertą surengė atlikėjas Ironvytas. Ironvytas į sceną lipo dukart – per antrąjį išėjimą atlikėjas pasirodė kartu su „Lietuvos balso“ dalyve Raminta Blažyte. Krepšinio fanams Ironvytas padovanojo net 8 dainas. Vėliau į sceną žengė grupė „Dogma“.

Krepšinio rungtynėse buvo galima išvysti ir žinomų veidų. Pasižiūrėti rungtynių atvyko brolių Lavrinovičių žmonos Edita Lavrinovič ir Tatjana Lavrinovič, krepšinio trenerio Šarūno Jasikevičiaus mylimoji Anna Douka, Lilas ir kiti.

Rungtynes stebėjo ir krepšinio trenerio Dariaus Songailos žmona Gintarė Songailė. Jų šeimoje šiandien šventė – vasario 18-ąją Songailų dvyniai Herkus ir Joris švenčia dvejų metų gimtadienį.

Darius ir Gintarė Songailos su sūnumis
Darius ir Gintarė Songailos su sūnumis

TAIP PAT SKAITYKITE: Įnirtingame KMT turnyro pusfinalyje „Juventus“ pripažino „Lietkabelio“ pranašumą

Šeštadienį paaiškėjo, kad Vilniaus „Lietuvos rytą“ eliminavęs Utenos „Juventus“ klubas nesugebėjo įveikti dar vieno barjero. Įnirtingas Karaliaus Mindaugo taurės turnyro pusfinalio rungtynes Panevėžio „Lietkabelis“ laimėjo 75:70 (14:17, 15:20, 27:18, 19:15).

TAIP PAT SKAITYKITE: „Vytautas“ nepasipriešino: „Žalgiris“ galingai nužingsniavo į KMT finalą

Vėliau vykusiose „KIDY Tour – Karaliaus Mindaugo taurės“ pusfinalio Kauno „Žalgirio“ ir Prienų-Birštono „Vytauto“ dvikovoje Kauno „Žalgiris“ vargo neturėjo – „Vytauto“ krepšininkus įveikė rezultatu 76:55.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius